Неда Спасова, чието име доби популярност след участието й в

...
Неда Спасова, чието име доби популярност след участието й в
Коментари Харесай

Сестра Кая „чука” срещи в сайт за запознанства

Неда Спасова, чието име доби известност след присъединяване й в сериала „ Откраднат живот ”, се подвизава в известен уебсайт за запознанства, гръмнаха уеб страниците.

Оказа се обаче, че истината е много друга.

Вестник „ България през днешния ден ” разкрива, че актрисата е попаднала под прицела на онлайн измамничка. Жена (а може би не!), която е много дейна в Badoo, употребява фотосите на атрактивната брюнетка. Изкарвайки се много засукана, тя си урежда среща след среща с виртуални мачовци, търсещи утеха.

В момента, в който е схванала, че със фотосите й се злоупотребява, Спасова е потърсила подпомагане от страна на админите на уеб страницата. Никой обаче не дал отговор на апела й за помощ.

Заради това актрисата моли всички свои фенове, които са дейни във въпросния уебсайт за запознанства, да рапортуват профила призрак. Само по този начин от виртуалното пространство може да изчезне измамничката, представяща се за нея.

А къса информация във въпросния профил демонстрира, че измислената идентичност се показва за 31-годишна изкусителка от Бургас. А самата Неда е на 28 и е родом от Враца.

Акрисата добавя, че нито търси, нито предлага нещо в сходни уеб сайтове, по тази причина и се надява фотосите й да бъдат свалени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР