Нечувана досега песен с гласа на покойния вокалист на “Queen

...
Нечувана досега песен с гласа на покойния вокалист на “Queen
Коментари Харесай

Излезе нечувана досега песен на Фреди Меркюри

Нечувана до момента ария с гласа на починалия вокалист на “Queen ” Фреди Меркюри беше възобновена след 10-годишно търсене на загубен вокален запис, заяви BBC.
Песента „ Времето не чака никого “ (Time Waits For No One) в началото е била част от саундтрака на мюзикъла „ Време “, подложен през 1986 година в Уест Енд.
Песента е написана от Дейв Кларк – непосредствен другар на Фреди до гибелта му. По думите му демо версията е била с качество, което е липсвало във финалната реализация на песента, в която е имало и 48 добавени беквокали .
„ Когато я записахме за първи път, отидохме до студиото „ Аби Роуд “ и пуснахме Фреди да пее, съпроводен от пиано. Настръхнах! Беше магическо “, споделя Кларк.
След като изолира характерния глас на вокалиста на “Queen ” Кларк кани истинския пианист Майк Моран да презапише нотите. Резултатът е несравним и отразява изцяло страстите, които съдържа гласът на Фреди.
Мюзикълът " Време " (Time) е с присъединяване на Клиф Ричард в ролята на рок звезда, която съставлява Земята, когато планетата би трябвало да се изправи пред върховен космически съд. Критиката го осмива, само че мюзикълът се играе на сцена две години. Меркюри обаче отхвърля роля в продукцията, казвайки, че поради едно нещо не става преди 15 ч., поради което не прави матинета, а когато има концерт, се раздава на сцената за към три часа, след което няма сили за нищо друго. " Така че не е невероятно да върша осем спектакъла седмично ", обяснил той.
Записът на песента му има прочут, само че не изключително огромен триумф и се подрежда на 32-а позиция в английските чартове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР