Нечувана досега песен на покойния певец Джордж Майкъл ще бъде

...
Нечувана досега песен на покойния певец Джордж Майкъл ще бъде
Коментари Харесай

Пуснаха нова песен на покойния Джордж Майкъл

Нечувана до момента ария на починалия артист Джордж Майкъл ще бъде употребена в нов коледен филм. Официалната премиера на парчето This Is How беше по Би Би Си Радио.

Певецът умря ненадейно към Коледа през 2016 година Причината за гибелта му се оказа сърдечна непълнота.

Песента е записана през една от последните студийни сесии на Майкъл през 2015 година Сега тя ще бъде употребена в нова коледна сантиментална комедия с името „ Миналата Коледа “. Сценарият е написан от Ема Томпсън, която получила благословията на Джордж Майкъл да употребяват музиката му.
Джордж Майкъл имал подготвени три албума, преди да почине Те обаче по този начин и виждат бял свят, защото не ги считал за задоволително положителни
„ Той беше най-милият и добър човек, който можете да си визиите. Много хареса всички хрумвания във кино лентата. Бях доста въодушевена, когато започнах да пиша сюжета и по-късно на Коледа го загубихме. Много ми липсва “, споделя Томпсън.

Песента е дълга шест минути, като ще бъде чута цялата във финалните надписи на „ Миналата Коледа “. Режисьорът на лентата Пол Фейг дал заричане пред околните на Джордж Майкъл, че няма да употребяват единствено част от нея.

„ Когато получиш ария, която никой в никакъв случай не е чувал, няма да използваш единствено 15 секунди от нея “, разяснява Фейг.

Близките на Джордж Майкъл също са признателни. „ Това парче е подарък за всички през този коледен сезон и се надяваме да ви донесе доста благополучие “, пишат те в публично известие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР