Нечуван чалга скандал се разигра в скучната моментна обстановка в

...
Нечуван чалга скандал се разигра в скучната моментна обстановка в
Коментари Харесай

Галин изхвърли Диона, тя мълчи

Нечуван чалга скандал се разигра в скучната моментна конюнктура в родния шоубизнес. И до момента в който Деси Слава мина от "Пайнер " в надалеч по-малката "Хит Мюзик ", то екс-рапърката и сегашна фолк певица Диона бе натирена от музикалния си продуцент Галин.

HotNews извънредно научи, че връзките сред двете страни е минала положителния звук и сега Диона не е част от компанията на сполучливия чалга реализатор - "Алфа мюзик ". "Нито удостоверявам, нито отхвърлям. Засега не желая да разясня обстановката ", съобщи брюнетката потърсена за коментар. Шефът й също избра да замълчи за протичащото се и все още не дава публичност на професионалната им разлъка.



Каква е повода мястото на певицата да изстине в проспериращата млада компания? Запознати настояват, че става въпрос за пари, които брадърката не е отчела. В това число влизат и планове, които са продуцирани от Галин и за, които Диона е трябвала да влезе 50 на 50. Това провокирало и бомбата в връзките им, а поради сприхавия темперамент на фолк фурията, абсурдът сред двамата се разрастнал на макс. В средите разясняват, че явно подопечената на звездата на "Пайнер " се пробва да се сдобри с продуцента си, само че към този момент удря на камък. "Диона доста съжалява, че са стигнали до такава сериозна препирня. Ситуацията от липса на работа в попфолка поради пандемията е изпилила нервите на всички, а готовите пари бързо се харчат. Явно някой от двамата е на нулата и това е разковничето на абсурда им ", разискват в гилдията. Сеирджии пък пускат интриги, че Диона е задявала любовника на Галин и той по тази причина е решил да я отдалечи от средата си. А някои наливат масло в огъня разказвайки, че след тежко пиене певицата вдигнала жесток скандал на продуцента си, като употребила много недодялан език и етикети във връзка сексуалността му. Това напряко вбесило Гальо и той я отлъчил от другите си реализатори, измежду които най-успешни все още са Лидия и Десита.

Изострените им връзки удостоверяват и обстоятелството, че Ди не е част от последния план на Галин и певиците му взаимно с дизайнерката Мегз. Модният бранд, който двете страни ще въртят бе разгласен с всички актьори от "Алфа мюзик ", само че единствено някогашната рапърка не присъстваше в опоменатите забъркани в плана.

В чалга средите от дълго време се приказва, че зад музикалната компания на Галин стои не различен, а самия необут на "Пайнер " Митко Димитров. Идеята била в нея да се менажират млади изпълнителки, защото в димитровградския колос е отесняло за нови очаквания, а и от не всяко дърво става свирка, поради което не било имиджово да започва от отвърден колос в музикалния бизнес.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР