Небезизвестният Сър Пол Маккартни обяви излизането на нов албум. Той

...
Небезизвестният Сър Пол Маккартни обяви излизането на нов албум. Той
Коментари Харесай

Пол Маккартни ще зарадва феновете с нов албум през декември

Небезизвестният Сър Пол Маккартни разгласи излизането на нов албум. Той ще се споделя " McCartney III " и ще се появи на пазара на 11 декември тази година. Това е нова сбирка от песни, написани, изпълнени и продуцирани от някогашния член на „ Бийтълс “ тъкмо половин век след първия му независим албум.

Издатели на новия албум са „ Capitol Records “ и е записан в Съсекс, в южната част на Англия. Подобно на другите два албума със сходни имена, " McCartney " от 1970 година и " McCartney II " от 1980 година, в този момент 78-годишният музикант също е работил самичък по него.

„ Живеех „ заключен “ във фермата си със фамилията ми и ходех всеки ден в студиото. Трябваше да работя върху кино музика и по този начин се появи първата ария. Когато завърших, се чудех какво да върша по-нататък “, споделя Маккартни пред „ Ролинг Стоун “.

След това, както той споделя, се е върнал към полузавършени неща, над които е работил през годините.

„ Беше доста занимателно. Правех музика за себе си, а не за. Правех неща, които желаех да върша, и не знаех, че това ще приключи в албум ", сподели той.

Пол Маккартни издаде предходния си албум " Egypt Station " през 2018 година, а последното му турне се състоя предходната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР