Небезизвестният русенец Бисер Миланов с прякор Петното, отново се изправя

...
Небезизвестният русенец Бисер Миланов с прякор Петното, отново се изправя
Коментари Харесай

Бисер Петното отново на съд

Небезизвестният русенец Бисер Миланов с прякор Петното, още веднъж се изправя на подсъдимата пейка. Районната прокуратура в Русе е внесла в съда обвинителен акт за безчинство против петима мъже, измежду които е Миланов и синът му Виторио. Обвиняеми са още Мартин М., Момчил В. и Александър И., написа "Монитор ".

На 12 декември м.г. малко след среднощ петимата влезнали в заведение в крайдунавския град, стопанисвано от един от пострадалите - Н.С. Мартин М. се приготвил да възпламени цигара, само че Н.С. му споделил, че пушенето е неразрешено.

Аверите почнали да се дължат надменно, да показват пренебрежение към другите гости, като говорели на всеослушание нецензурни думи и обиди. Съдържателят на заведението потърсил помощ посредством тел 112 от полицията. Групата насочила експанзията си към клиент, а един от обвинените му нанесъл пестник в лицето. Нападнатият тръгнал към изхода и в този миг различен го блъснал с крайник два пъти в гърба.

Аверите хванали и още един клиент и го извели на открито, където почнали да го бият. Когато служителите на реда пристигнали, Миланов отказал да даде персоналната си карта за инспекция и отправял обиди към тях.

В момента двама от обвинените са в пандиза в Белене, където излежават присъди – Бисер и Мартин. Миланов е зад решетките поради закана за ликвидиране.

Бисер Миланов се прочу по време на митингите пред Народното събрание през 2014 година, когато прояви нападателно държание към ефирен екип. В богатото му престъпно досие досега има осем присъди. Първата е произнесена, когато е бил 18-годишен. Миланов се включи в конкуренцията за кмет и общински съветници в Русе през 2015 година и за държавен глава на миналогодишните президентски избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР