Небезизвестният литературен и театрален критик, светски хроникьор и реалити звезда

...
Небезизвестният литературен и театрален критик, светски хроникьор и реалити звезда
Коментари Харесай

Денди се изказа за изборите


Небезизвестният книжовен и сценичен критик, всемирски хроникьор и реалити звезда Любомир Милчев - Денди подлага на критика Ангел Джамбазки в обществената мрежа!

Ето какво разгласява той в персоналния си Facebook профил:

*публикуваме без редакторска интервенция

"Господин Джамбазки извървя краткодълъг и ненапълно отегчителен път... От доста симпатично момче, на което и аз съм симпатизирал по порядъчен и непристоен метод, до политическа курва от неразбираемо и напълно ясно естество. Пари или упоритост, или полудяване в Брюксел – не знам... Налага се роман, а не величествено метаповествование... За първи път го видях в Червената къща – прелестен юноша, бранещ националните идеали. Направо повярвах! Втора среща – реалити формат "Какво желаят дамите " в частна мандра в Годеч. В лимузината си искаше моноспектакъла и пътьом ми сподели селото, в което бил роден Цветан Цветанов. Развихри се на тематика какъв брой са елементарни българите и по какъв начин човек да не ги излъже... Стана ми неприятно, тъй като се оспорваше ефирно време – в лимузината имаше камера... Като не му се получи моноспектакълът в колата, по време на обяда, се натряска с годечка ракия и почна да ме налита по поляните. Много внимателно дадох обяснение, че милувките му не са ми безразлични, но поради политическата му кариера, не е целесъобразно, тъй като жълтата преса би била склонна да заключи, че Джамбазки снима гей порно филми с Денди по поляните на Годеч. Опитах се да го предпазя. На връщане към София, Ангел ми сподели, че в София ще си поръчаме курви. "А, за какво се вършиме на Берлускони, откакто нито сте му на парите, нита вършеете по двата бряга? " – попитах аз и не дочаках отговор, тъй като бъдещият евродепутат сладко заспа. Наложи се да го смъквам от лимузината, да му купя кафе и вода, до момента в който се освести. Когато се разсъни, отсече, че нищо от това, което се е случило, не се е случило. Тъй като си не помни партийния таблет, се върна, с цел да си го вземе.... На другия ден от продукцията ме уведомиха, че сцените, застрашаващи политическото бъдеще на младата патриотична звезда, ще бъдат изрязани. Третата ми среща с него бе в телевизионно студио "Челюсти " на Диана Найденова. https://www.youtube.com/watch?v=oeK5J6FDc14. Апотеоз на наглото му двуличие... Ще бори гейовете... И четвъртата среща бе в бара на Кристал – разясняваше на моми-партийки, че Европейският съюз е чист фашизъм... После се осведомих, за доносите, писани против Бареков, който го финансира и против Сидеров. Научих, че е дал своя вот за Инстанбулската спогодба и че е милионер... Нищо не ми се върза с облика му... Така че гласувайте за него! Лев не е дал за щедрост, безочлив е в самовлюбеността си и--- още веднъж е подготвен... да ви ебе майката, тъй като, по думите му, няма по-тъп народ от вас, сори... Иначе става за ебане... "

Лидерът на "Презареди България " Николай Бареков показа в страницата си коментара на Денди, като към него написа:

"Не съм “ФБ приятел” с всички тези хора, само че ги познавам добре. Вижте описа от първо лице на прекомерно известния критик и “реалити звезда” Любомир Милчев - Денди #LjubomirMiltschev - #Денди за някои аспекти от личността на подправения воин Ангел #Джамбазки. Притеснителни тук са неговото лицемерие и природата му от зависимости, които го вършат по този начин комфортен за мафията и статуквото. Както е стряскащо и разобличаващо и решението на въпросната огромна телевизия да изтрие гей фрагментите с пияния челник, тъй като пази престижа му на “млада патриотична звезда”. Дали тези покрити, само че строго защитавани, гей фрагменти не трансфораха с разточително медийно гориво младия милионер Джамбазки в най-удобната маша за ГЕРБ и Движение за права и свободи на мястото на изхабените Каракачанов, Сидеров и Симеонов??? Народе, чети! И си отговори самичък за какво #Джендъразки не слезе пет години от тв приемниците, до момента в който аз бях разпъван на кръст и размазан, без да получа и минутка право да защитя фамилията си и моето достолепие. Ясно е, че остарели ергени и лицемерни пендели раздават морал по какъв начин да си гледаме фамилиите и децата. Но такива като Джендъразки развращават юношите и децата с двуличието си и с предателското си държание лъжат народа, че единствено моралните гниди могат да съумеят през днешния ден в България и в Европа. Ето по тази причина статуквото обича всевъзможни извратеняци и доносници от Държавна сигурност. Защото мафията ги държи за топките и трансформира за нула време мерзавците в “кукли на конци”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР