Небезизвестният чичо на актуалния шампион от US Open Рафаел Надал

...
Небезизвестният чичо на актуалния шампион от US Open Рафаел Надал
Коментари Харесай

Тони Надал: Григор показа – възрастта ще спре Федерер

Небезизвестният чичо на настоящия първенец от US Open Рафаел Надал – Тони Надал съобщи, че сега най-големият зложелател на именития Роджър Федерер към този момент е неговата възраст.

38-годишният швейцарец влезе като един от любимците за спечелването на купата в Ню Йорк и значително бяха шокирани, когато отпадна в 1/4-финалите от родната звезда Григор Димитров. В същото време Рафа Надал извървя целия път до финала и победи в него след героичен 5-сетов конфликт против „ екзекутора” на българина Даниил Медведев.

„ Мислех, че Федерер ще завоюва този мач първо и на първо място поради качествата си”, разяснява Тони Надал, който към този момент от значително време се отдръпна от ролята на треньор за своя племенник. „ Димитров нямаше лек сезон дотук, само че също е мощен тенисист. Федерер е на 38, а в даден миг възрастта просто ще го спре.”

„ За него е доста по-лесно да играе на „ Уимбълдън”, тъй като на трева размените на удари са много по-кратки.”

„ От наша позиция беше по-добре, че загуби, само че в полза на тениса беше тъпо, че публиката в Съединени американски щати не съумя да види още един епизод от конфликта сред Федерер и Надал”, добави Надал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР