Небето над София, Пловдив, Бургас, Варна и Перник ще бъде

...
Небето над София, Пловдив, Бургас, Варна и Перник ще бъде
Коментари Харесай

Прожектори ще огреят българското небе

Небето над София, Пловдив, Бургас, Варна и Перник ще бъде осветено от голям брой прожектори в символ на поддръжка към пациентите с ковид, както и взаимност към хората на първа линия в битката с COVID-19.

Светлините ще озарят небето на 25 март 2020 година сред 20:00 и 20:30 ч. като израз на благодарност към всичи, които са ангажирани с битката с вируса и са на първа линия по преодоляването му – лекари, медицински сестри, фармацевти, лаборанти, санитари, полицейски чиновници, доставчици с съществени артикули и услуги и други

Инициативата се организира под мотото #LightTheSky, като в неделя имаше такава акция в Холандия. У нас с организацията се занимава Сдружение „ Асоциация на рентал фирмите в България “, което сплотява компании, профилирани в производството на филми и телевизионни излъчвания, звукозапис и издаване на музика, образуване на конгреси и изложби.

Членовете на Сдружение „ Асоциация на рентал фирмите в България “ ще изнесат пред базите си прожектори, с които ще насочат мощни лъчи към небето тъкмо в 20:00 часа на следващия ден, като съблюдават всички инструкции за сигурност и противоепидемични ограничения на членовете на участващите екипи осветители.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР