Небето на Близкия изток е отворено за израелските военновъздушни сили

...
Небето на Близкия изток е отворено за израелските военновъздушни сили
Коментари Харесай

Израел към Иран: Няма кой дани спрее, за да ви ударим

Небето на Близкия изток е отворено за израелските военновъздушни сили и всеки зложелател ще бъде нападнат, съобщи израелският министър на защитата Йоав Галант.

" Иранците няма да могат да открият нов статут на въздържане против страната Израел. Самолетите на израелските военновъздушни сили оперират навсякъде; небето на Близкия изток е отворено и всеки зложелател, който се бие против нас, ще бъде нападнат , без значение къде се намира ", съобщи Галант на среща с израелски бойци в северната част на страната.

" Иранците се провалиха в офанзивата си против Израел и няма да могат да възпрат Израел. Всеки зложелател, който се бие с нас, ще бъде надвит ", добави началникът на защитата.
 Израел се надява отговорът му да постави завършек на размяната на удари с Иран
Израел се надява отговорът му да постави завършек на размяната на удари с Иран

Тел Авив не може да си разреши открит фронт с иранците, до момента в който се бие с групировки в Газа, Ливан, Сирия, Ирак и Йемен

Галант посочи, че " иранците атакували Израел нападателно, като използваха над 500 оръжия ". По думите му обаче " нито една крилата ракета или безпилотен летателен уред не е достигнал Израел, а от 100 балистични ракети четири са паднали в Израел ". " Това е резултат от подготовката ни с интернационалните ни сътрудници, както и от опциите на Израелските отбранителни сили ", означи Галант.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР