Неаполитанската актриса с гръцка кръв Валерия Голино днес навършва 54

...
Неаполитанската актриса с гръцка кръв Валерия Голино днес навършва 54
Коментари Харесай

Помните ли къдрокосата партньорка на Чарли Шийн в „Смотаняци”? Вижте я днес!

Неаполитанската актриса с гръцка кръв Валерия Голино през днешния ден навършва 54 години и по този мотив поглеждаме обратно във времето, с цел да ви напомним по какъв начин изглеждаше тя в зората на своята популярност. И по какъв начин се е трансформирала през времето до през днешния ден!

Смуглата и синеока къдрокоска с южняшки характер е позната за някои от феновете от кино лентата „ Смотаняци” (1991 г.), където си партнираше с Чарли Шийн , а паметни подиуми още обикалят мрежата като гифове и закачки.



via GIPHY

Дебютът ѝ обаче е доста по-рано – още през 1983 година в “Scherzo” на Лина Вертмюлер. Някои може би я помнят и в „ Рейнман” с Дъстин Хофман и Том Круз, „ Четири стаи” с Куентин Тарантино, Тим Рот и Антонио Бандерас, „ Да напуснеш Лас Вегас” с Никълъс Кейдж, както и в „ Безсмъртна любима” с Гари Олдман и Изабела Роселини.

 Валерия Голино Чарли Шийн Смотаняци IMDb

През 2013 година Голино прави и своя дебют като режисьор – с кино лентата „ Мед”, последван от „ Еуфория”. Два пъти печели премията за най-хубава женска роля на филмовия фестивал във Венеция.

Вижте в галерията ни по какъв начин чаровната актриса се е трансформирала през годините!

Към галерията >>>



via GIPHY
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР