Неадекватно шофиране в квартал в Несебър доведе до реакции в

...
Неадекватно шофиране в квартал в Несебър доведе до реакции в
Коментари Харесай

Кола се движи неадекватно на наш курорт, собственикът ѝ получи опрощение

Неадекватно шофиране в квартал в Несебър докара до реакции в обществените мрежи.

" Как и къде да алармирам за този субект, който кара като вманиачен из “Черно Море”? Незабавно би трябвало да бъде спрян преди някой да пострада. ", написа Натали Попова.

Жената незабавно бе посъветвана да алармира и в полицията.

Ситуацията се оказа малко по-различна от предстоящото. По думите на притежателя на возилото, колата е била дадена назаем на момче, което очевидно повече няма да я получи. Мъжът се извини и изясни, че не толерира държанието на лидера.
" Днес разговарях с дамата, която е написала поста и качила фотографията, тя ме разбра, уповавам се и вие да деянията разбиране… Бях дал колата на заем на едно момче, което ме помоли за нея, НО очевидно повече това момче няма да получи същата услуга от моя страна! ", отбелязваа Христо Петров.

" Искам да се ИЗВИНЯ откровено от мое име, също по този начин и от негово име за поднесеното безпокойство! Достатъчно рационален съм, с цел да знам по какъв начин се кара в жилищна зона, аз също имам семейство и по-малка сестра и не си разрешавам да натискам газта там, където не би трябвало! Моля Ви да приемете моите извинения и ОБЕЩАВАМ, че от през днешния ден нататък, колата ще се кара само и единствено от мен, с изцяло съобразена скорост, безвредна за близките! Моля Ви за съгласие ", добави притежателят.

Извинението му незабавно бе признато.

" Трябва всеки да вземе образец от вас! Да застане с просвета и героизъм и да изрече тези думи, може да го направи един доста добре учтив Човек! Адмирации за родителите ви! ", написа Цвети П.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР