Неадекватният шофьор, който бе уловен от очевидци да обикаля по

...
Неадекватният шофьор, който бе уловен от очевидци да обикаля по
Коментари Харесай

Бивш полицай тормози съседи и цял блок, вряза се умишлено в колата на сина си

Неадекватният водач, който бе уловен от очевидци да обикаля по пловдивските улици, е провокирал злополука същата вечер, съобщаваTrafficNews.bg. Той се е забил съзнателно, не къде да е, а в колата на един от синовете му, като в това време в нея е бил и внука му. Близки до фамилията на мъжа описват за проблемите, които основава някогашният служител на реда Цветан. Той е на 56 години и има дребен бизнес, само че постоянно изкарвал акъла на цялостен блок в Тракия с изцепките си.

От години имало омраза сред него и двамата му сина. След развода на някогашния служител на реда със брачната половинка му, която по-късно отпътувала в чужбина, нещата станали нетърпими. Оттогава от време на време мъжът си изкарва яда върху двамата си сина, като това се случва постоянно, когато е злоупотребил с алкохол. Той непрекъснато заплашвал обществено синовете си, като даже им казвал " Аз съм ви измислил схемата ". По думите на загрижените близки в последно време това се случва много постоянно.

Маршрутът, през който минава мъжът с бялото Субару и бе сниман от наши читатели, е от вкъщи му в Беломорски до Тракия, където живеят синовете му. Камера обаче е съумяла да улови и дейностите на водача, когато дошъл на крайната си дестинация. Тя е инсталирана тъкмо над входа на блока, в който живее фамилията на мъжа. От фрагментите се вижда по какъв начин „ дядото” стартира да приказва нещо на внуците си, като къса и хвърля фанелката си. В този миг пред блока идва колата на единия му наследник. В нея е и внучката и другия му наследник. При типа им възрастният мъж форсира колата си и се забива странично в автомобила на наследника си, тъкмо от страната където е детето. След това с мръсна газ бяга от местопроизшествието.

Близките на мъжа от години пускат тъжби в полицията и прокуратурата, само че до момента резултат няма. 56-годишният експолицай към този момент е бил осъждан за шофиране в нетрезво положение, като тогава книжката му е била отнета.

Припомняме, че наш четец улови мъж, който криволичи по пловдивските улици. Според него той е бил мъртвопиян.Ето и описа на нашия четец:

„ Изпращам Ви една история с един пийнал субект, който се надявам да се е прибрал да изтрезнява или да са го заловили служителите на реда, с цел да не заплашва живота на хората. Към 21:00 часа в региона на улица „ Димитър Талев”, въпросният господин наби ненадейно спирачки и извика нещо на една госпожа, най-вероятно нещо нецензурно, тъй като тя подскочи и се отдръпна обратно. Препречи пътя и на минаващите коли, след което потегли към бензиностанцията, а аз след изчакан светофар, се оказах отново зад него, след известно време желаех да го изпреваря, тъй като виждах, че нещо не е наред и сега, в който потеглих той стартира да ме свива и щеше да ме удари. Тогава забелязах, че е доста пиян”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР