Не зная как ще се развие историята с Грипен“-ите –

...
Не зная как ще се развие историята с Грипен“-ите –
Коментари Харесай

Герджиков: Не бях служебен премиер, когато разбрах за лобитата за изтребител

Не зная по какъв начин ще се развие историята с „ Грипен “-ите – откакто имаше процедура, откакто имаше комисия и бяха посочени разпоредбите, по която бе направена класацията, беше обикновено в периодите да валидираме решението на комисията. Но аз видях лобитата откакто се разпусна кабинета, не мога да ги разясня. Но съм любопитен по какъв начин ще се развие този проблем със самолетите. Това съобщи някогашният длъжностен министър председател Огнян Герджиков.

Той разяснява и едногодишното президенство на Румен Радев: По-различен президент, най-малкото с специалността – боен, порядъчен и виновен човек. Той един добър избор на президент. Ние не можем да бъдем предирчиви към президента, тъй като няма лостовете на ръководство. Но Радев бие камбаната там, където има проблеми, и това не е малко, сподели Герджиков.

Що се отнася до позицията на президента във връзка с антикорупционния закон, съгласно него президентът има известно право – че не подсигуряват до известна степен някои процеси и това разрешава той да се употребява като бухалка, в интерес на ръководещите. Като правист той смята за обикновено да има напрежение сред управляващите и институциите, тъй като това е част от демокрацията, по този начин се случват нещата в една естествена народна власт.

По отношение на горещата тематика за корупцията, някогашният длъжностен министър председател счита, че на всеки е ясно, че стават неправилни неща в страната, само че една борба би трябвало непрестанно да се води и има органи, които е добре да си правят работата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР