Не знам защо се тръгна на тази война между институциите.

...
Не знам защо се тръгна на тази война между институциите.
Коментари Харесай

Министър Караниколов: Часове след снетото доверие се поздравихме с Радев

”Не знам за какво се потегли на тази война сред институциите. Конституцията не разрешава на президента да смъква доверието си от държавното управление. По главния закон той би трябвало да въплъщава единството. 20 часа по-късно обаче към този момент седяхме на една маса с него на конгрес и презентирахме хубавите неща в България. Включително и президентът говореше положителни думи за стопанската система ни ”.
Това съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов пред Би Ти Ви. И добави, че се е поздравил на форума с Радев.

" Няма по какъв начин институциите да работят една без друга. Каква беше нуждата да се основава такова напрежение в медиите? Ако през днешния ден държавното управление не беше отишло на форума, какво ли щяха да си кажат японските вложители. И противоположното е правилно - в случай че столът на президента бе останал празен ", добави Караниколов.

В Перник ще приключим с водопровода след 27 дни, безапелационен бе министърът. И удостовери, че ремонтът на язовир " Студена " е имало водолази.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР