Не знам защо е тази акция. Това е сплашване. Фабриката

...
Не знам защо е тази акция. Това е сплашване. Фабриката
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски след разпита в полицията: Идат избори и отново съм на прицел

„ Не знам за какво е тази акция. Това е заплашване. Фабриката е на сина ми. Идват избори и още веднъж съм на прицел, а претърсванията са противозаконни “.

Това съобщи кметът на Стамболийски и водач на ГЕРБ за Пловдивска област Георги Мараджиев след разпита му в полицията. Както съобщихме по-рано, той беше отведен от униформени, а домът му и този на сина му Рангел, а също и фабриката им бяха обискирани. От полицията оповестиха, че го проверяват след сигнал за възможна корист с европейски средства.

„ Няма такова нещо “, отсече Мараджиев.

В негова отбрана се събраха деятели на ГЕРБ, дойде и оргсекретарят на партията Цветомир Паунов.

Адвокатът на Мараджиев Росен Димитров съобщи, че не е бил позволен до клиента си.

„ Разследват го по неизвестен донос “, сподели Паунов. И дефинира дейностите на полицията като спешен пиар на ръководещите. Той напомни по какъв начин през предходната година по времето на тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков също е имало сходна акция. Тогава Мараджиев бил разследван за пазаруване на гласове.

Според Паунов сутринта 20 тежко въоръжени служители на реда са претърсили фабриката на фамилията, след което са влезнали в общината, където ревизират документи.

„ Всичко стана толкоз бързо, че не успяхме даже да си вземем мобилните телефони и те останаха в общината “, описаха служителки. Някои от тях толкоз се изплашили, че взели успокоителни.

Повече от 50 последователи на ГЕРБ, както и локални поданици, сега са пред постройката на локалната администрация в очакване инспекцията да завърши и да бъдат позволени вътре. Някои от хората обявиха, че са пристигнали от селата да си извадят документи и към този момент чакат повече от 4 часа.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР