Не знам вас, но мен особено ме дразнят мъжете, които

...
Не знам вас, но мен особено ме дразнят мъжете, които
Коментари Харесай

Жени разбиват мъжките заблуди за секса

Не знам вас, само че мен изключително ме нервират мъжете, които си мислят, че с един критерий може да смъкват всяка жена. Все едно всяка снежинка е тотално копие на съседката си на заскрежения прозорец, в случай че би трябвало да употребявам новогодишна притча. Мен ме пали грубиянщината в леглото, а сестра ми не може да стигне до оргазъм, в случай че не лежи върху прясно откъснати орхидеи. Това значи ли, че в случай че по някакво небивало стичане на събитията в миналото използваме един и същи мъж, той би трябвало да ни люби с един и същи фасон. Мъжете би трябвало да са наясно, че от време на време са в тотална илюзия, стане ли дума за женската полова природа.

Това че гледаме в тяхната посока, не значи, че сме полово привлечени от тях
Не, просто се чудим дали дамата зад вас не е наша съученичка от началното учебно заведение.

Това че са се „ охарчили “ за срещата, значи ли, че ще им се отвори парашутът
Ако сексът струваше колкото един дюнер и айрян в локалната арабска сладкарница, това тогава щеше да е най-практикуваното занимание в света.

Да съпоставят пияното натискане с „ огромна работа “
Някой да се пробва да ти извади сливиците с език е всичко друго, само че не и възбуждащо. Да се натискаш с полуопиянчен господин, който се пробва да ти счупи врата от целуване, сигурно не възбужда, а боли.

Да си мислят, че целувката наложително води до секс
Поговорката твърди, че където има пушек, там има и огън, но не е наложително пушилката по време на срещата да води до буйно подпалване на чаршафите.

Да си мислят, че непременно ще желаеме сериозна връзка след първия секс
Имаме вест. Светът от дълго време капитулира пред женското право да изпитва наслаждение без наложително обвързване. Понякога и ние вършим секс за една нощ по наша самодейност.

От вратата за краката
Все едно ракетата да отива за две секунди отвън орбита. И тя има потребност от предигра, с цел да доближи стратосферата. Така че, господа, не бързайте.

Да не ни разрешават да сме водещи в леглото
Има тънка линия сред доминант и сред това от време на време да сменим функциите в леглото. Мъжете от дълго време не са единствените богоизбрани за водачи. Слава Богу!

Да свършат, без да ги е грижа за партньорката
Момчета, задна прашка може да е обичаната ви поза и да свършвате за норматив, но на нас много постоянно ни би трябвало най-малко един президентски мандат, с цел да може да приключим с плътската си приятност.

Да не ни задоволяват с уста, в случай че и ние не им върнем жеста
Защо да би трябвало в един секс наложително да участва свирката, а нашето доволство, породено от неговия език, постоянно да е низвергнато? Айде няма потребност от патриархат и сред краката ни.

Да си мислят, че френетичното боричкане с пръсти във вагината ни ги прави страшни любовници
Нали сте наясно, че ние не сме коледни пуйки, които би трябвало да блъскате с пневматичен чук.

Когато си мислят, че са порноактьори
Това, че харесвате филми за възрастни, не значи, че сте задоволително положителни любовници, че да повторите това, което ви е карало да свистите от кеф, оставяйки полово уединено със себе си. Оставете порнозанаята за разбирачите.

Когато хапят зърната ни като мечка гризли
Най-вероятно, в случай че сме рядка порода катерици, доста ще ни хареса да бъдем третирани като жълъди, само че зърната са за кеф, а не да бъдат драни като котки, принасяни в жертва на някой езически обред.

Да са „ наясно “, че всички обичаме клиторната стимулация
Момчета, тая работа не е като оная. За нея се желае финес. Това е прекомерно сензитивен орган, та да го опъвате зад врата си, доказвайки, че сте най-силният мъж на света.

Да не слушат звуците и да не разчитат знаците на тялото ни
Не си мислете, че като сте имали няколко сътрудници преди нас, сте наясно какво тъкмо значи тоя или оня вопъл. Невинаги воплите са от наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР