Не знам тези жени от къде имат така висока оценка

...
Не знам тези жени от къде имат така висока оценка
Коментари Харесай

Зрителка за Ергенът: Мислите ли, че след подобно предаване някой мъж ще приеме тези жени сериозно?

Не знам тези " дами " от къде имат по този начин висока оценка за себе си, само че по мимиките, жестовете и кривите физиономии си проличава най-вече какви са те от вътрешната страна. Външният образ предстои на смяна, само че вътрешно - няма избавление. Това написа във Facebook ядосана зрителка за предаването " Ергенът ".

" И след това отново да се оправдават, че е монтаж и продукцията демонстрира единствено неприятни моменти...Сори но думи в устата никой не може да им вкара. Александра с нищо не ги предизвика, с цел да имат опрощение за такова гнусно държание.

Тези дами мислите ли, че след сходно предаване и показване някой мъж ще ги хареса и някой дали въобще ще ги оцени и одобри съществено? ", приключва обявата фенката на предаването. 

" И аз считам, че една жена би трябвало да бъде красива във всичко, в това число и в думите, които изрича, когато е засегната, ядосана или провокирана. И освен жена, всеки човек би трябвало да е по този начин. Но, както се вижда, това е доста мъчно, изисква първо осъзнаване на казуса, а след това практикуване в тази тенденция ", споделя друго момиче.

" Провокацията не ги оправдава (ако въобще има такава). Такива грозни думи могат да излязат единствено от устата на озлобен човек и тъпанар. Умният би дал отговор на провокация умерено, с верните думи и с усмивка ", гласи различен коментар.

" Като настъпани змии са няколко от момите. Ревност е. Осъзнаха, че Виктор харесва Алекс и демонстрираха цялата си дивотия ", изяснява различен фен на предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР