Не знам по какъв начин ще оцелея. Това казал Динко

...
Не знам по какъв начин ще оцелея. Това казал Динко
Коментари Харесай

Известният бизнесмен Динко Вълев е в тежко състояние

" Не знам по какъв метод ще оцелея ". Това споделил Динко Вълев от Ямбол, който пострада тежко при безразсъден случай край Девня. Злощастен случай по знамение не лиши живота на ямболския предприемач. Припомняме, че стрелата на крайник, репатриращ извърнат камион се счупи и удари Динко, който бе със счупени прешлени, разрушена тазобедрена става, както и крайник, заяви Флагман.

Наложи се незабавно да бъде превозен с хеликоптер от Варна до " Пирогов ", където във вторник му бе направена първата от серията тежки интервенции. След това обаче Динко е почнал да губи доста кръв, като цяло не се усеща добре и всичко го боли, споделиха негови близки.

Въпреки тежкото положение лекарите били оптимисти за обновяване на Вълев. Приятели на бизнесмена са безапелационни, че той е мъжко момче и ще превъзмогне всяка болка. " Ако беше някой друг, нямаше да издържи, единствено че Динко е боец! И за злополучие на неговите врагове, които му желаят най-лошото, скоро той още един път ще стъпи на крака ", споделят близки на Динко./Marica.bg.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР