Не знам откъде БСП си вадят извода, че сме спечелили

...
Не знам откъде БСП си вадят извода, че сме спечелили
Коментари Харесай

Биков: Кой ще е виновен за всичко, ако го няма ГЕРБ

„ Не знам от кое място Българска социалистическа партия си вадят извода, че сме спечелили по-малко гласове, в сравнение с предходните избори. На предишния избор имаме 130 общински кметове, а в този момент - 140. Имаме 80 съветници повече. В над 160 общини сме болшинство в общинския съвет. Българска социалистическа партия имат два пъти по-малко и споделят „ ние спечелихме ”, написа " Факти.бг ".

``
реклама

За мен това е техен проблем. Когато една партия не може да разграничи успеха от загубата, нормално се държи дезориентирано и не може да вземе съответни решения за идващите избори ”. Така Тома Биков от ГЕРБ пред Нова ТВ разяснява изборните резултати и реакцията на левицата.

„ От моята позиция, която не е вътрешнопартийна, ми се коства необичайно партията, която е спечелила изборите, да желае касирането им - в тази ситуация Българска социалистическа партия. Те настояват, че са ги спечелили и след това споделят, че желаят касация ”, уточни Тома Биков от ГЕРБ.

„ Вече вземам участие интензивно в три изборни акции на ГЕРБ – парламентарни, евроизбори и локални. Виждам по какъв начин в нощта на вота, първото нещо, което вършим е да разберем къде сме сбъркали. При всеки избор, която и да е политическа мощ понася вреди ”, добави Биков.

„ Не знам, в случай че ГЕРБ го няма, кой ще бъде отговорен за всичко в тази страна. Ако господин Каракачанов счита, че някъде сме купували гласове, дано се обърне към органите на реда. Той познава персонално даже министъра на вътрешните работи, допускам и основния прокурор ”, уточни още той.

„ Градската десница стартира да се трансформира в градска левица. Този развой ще бъде резистентен. Появява се една ляво-либерална левица на мястото на десницата на Прехода. За мен тези избори демонстрираха един ляво-либерален подтик в водачеството на „ Демократична България ”.

Те направиха нещо, което не бяха в никакъв случай – да се договорят с Българска социалистическа партия непосредствено за общо присъединяване в изборите ”, заключи Биков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР