Не знам кой кого ще надприказва на тема протести и

...
Не знам кой кого ще надприказва на тема протести и
Коментари Харесай

КОЙ натисна паник-бутона?!

Не знам кой кого ще надприказва на тематика митинги и медийна независимост, само че в случай че Борисов, Цацаров и Караянчева се изредят на диванчето при Слави, както се приказва, нещата са на оправяне. Балетът ще омекоти хард пийп-програмата, бендът ще обърне чалгата на патриотарски поп фолк, а водещият ще сложи верните въпроси. Кастингът на Дългия за нови политици се разсъхна, а на крайници му идват старите кучета. При остарели сметки за споразумяване ще се схванат някак си, в случай че е написано от сценаристите.

Борисов към този момент направи нормалната подготовка при Хекимян. Обичайните финтове - всичко в страната е добре като в никакъв случай, най-щедрият бюджет в историята, приходите порастват, горивата падат, дадохме на пенсионерите половин милиард, с още седем милиарда оправихме борчовете на Българска социалистическа партия, а за свободата на медиите въобще не знам за какво ме питате - да си се оправят, имат си съюзи. И още - президентът Радев ни яде ката ден при заплата от 11 хиляди лева, аз си търпя против 7 хиляди лева, не закусвам и не обядвам, а ритвам всеки ден по един час топка, с цел да не откача от работа.

Липсва единствено американският дипломат, който да каже последно ще подава ли оставка Борисов, или ще си доизкара мандата. На изпроводяк тези от Брюксел по този начин се оляха, че да се чудиш с какъв брой промила Юнкер и компания са писали дивотиите за напредъка. Между две тостове изпуснали обаче лъжица медиен катран в кацата с антикорупционна мед - очевидно са препили. Сега да идват на спор, че да обяснят къде е казусът, щом Комарницки ме жили всеки ден, а протестиращите реват по малките екрани: "Боклуци! " и "Мърши! "

Докато разберем кой стои зад митингите, договорката с "ЧЕЗ " върви по проект и към този момент няма прекъсване. Там покупател на заем е Гинка и нищо по-добро не може да бъде открито. За "Нова телевизия " обаче милиардерът Келнер не може да се пребори, тъй като не му я дават. Сметката ли не излиза, бакшишът ли е дребен или порцията прекомерно огромна, че да бъде изпусната, откакто е прилапана?!

Въобще, мислете като протестирате, че след кабинета "Борисов-3 " иде кабинет "Борисов-4 ", и тогава отново ще се обясняваме. Но като сте елементарни и аз съм елементарен, все ще се разбираме. Освен в случай че огромните началници не ни разтурят седянката.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР