Не знам кой има интерес да съсипва имиджа на прокуратурата

...
Не знам кой има интерес да съсипва имиджа на прокуратурата
Коментари Харесай

Кой има изгода от слаба и зависима прокуратура!?

Не знам кой има интерес да унищожава имиджа на прокуратурата до дупка, само че сигурно няма да е доста читава сходна цел. Организират акции против прокурори или самите обвинители, или наранени от тяхната работа лобисти. Кой има полза от една слаба, подвластна от политиците прокуратура! И кой ще следи за спазването на законността, в случай че не тази правна институция?

Днес четем за поредна сценка, този път против апелативния прокурор във Варна Владимир Чавдаров, който бил прочут с близостта си до някогашния обвинител №1.

Преди това пък предходният зам.главен прокурор скочи против началника си – Главния прокурор. И по този начин

започва един сапунен сериал, в който има повече интриги, злословия и доноси от тези в който и да е турски сериал, примерно.

Не знам с какви думи ясни и елементарни може да се споделя това на драгите данъкоплатци, които устоят институцията на държавното обвиняване. Нормалният човешки разсъдък не допуска, че в сходни ведомства биват назначавани фрагменти, податливи на корупция, обири и измами. Редно е сходни обвинявания да не са просто кухи изречения и партенки, а да се потвърждават след това. Но и това в никакъв случай не се случва по нашите географски ширини, заради което остава гадното чувство, че става въпрос единствено за режисирани, нормално политически, акции ориентирани против станали неуместни фрагменти за този или оня.



Всеки ден четем насмешки и обиди за публицистите, не че някои представители на медии не си го заслужават.

Обаче, кажете ми,

по какъв начин да обясняваме на хората в каква страна живеят при всичките тези идиотски спектакли, които всеки ден разрушават визиите им за полезности, институции и държавност?!

Умишленото съсипване до заличаване на имиджа на прокуратурата няма да докара до нищо положително, вЕрвайте ми! Още повече, че и без тази зла предумисъл страната ни към този момент замязя на разграден двор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР