Не знам какво против мен имат, може би не се

...
Не знам какво против мен имат, може би не се
Коментари Харесай

МВР шефът бил поканен от Кирил Петков да влезе в кабинета

" Не знам какво срещу мен имат, може би не се харесва, че бяхме признати в Шенген. За мен значимото е да продължа да извършвам служебните си отговорности. "

Това разяснява пред публицисти вътрешният министър в оставка Калин Стоянов, представен от Нова телевизия.

Той добави, че няма визия името му да е било сложено като изискване от страна на ПП-ДБ той да не бъде част от новото държавно управление.

Относно спекулациите кой е предложил Стоянов да бъде министър в Министерство на вътрешните работи, то той изясни - " бях поканен от един човек да вляза в кабинета - Кирил Петков ".

Стоянов посочи, че е водил диалози с Мария Габриел, на които е разисквано какво е реализирано от управническата стратегия и кои са главните цели на министерството за актуалната година.

" На някои хора не им харесва обстоятелството, че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти. Вероятно не им харесва фактът, че предходната година получихме извънредно високата оценка по задачата на Шенген, която отвори пътя за договаряния и способства да бъдем признати в Шенген ", посочи вътрешният министър в оставка.
 Асен Василев: Ябълката на раздора е подбора на фрагменти
Асен Василев: Ябълката на раздора е подбора на фрагменти

Преговорите продължават
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР