"Не знам какво показва аритметиката, но разумът показва, че правителството

...
"Не знам какво показва аритметиката, но разумът показва, че правителството
Коментари Харесай

Ще мине ли поредният вот на недоверие, внесен от БСП?

"Не знам какво демонстрира аритметиката, само че разсъдъкът демонстрира, че държавното управление би трябвало да си отиде ". Това сподели зам.-председателят на парламентарната група на "БСП за България " Крум Зарков пред публицисти преди гласуването на вота на съмнение към държавното управление, импортиран от социалистите.

След обвинявания и разногласия през вчерашния ден, по време на дебатите по вота на тематика корупция, след броени минути следва неговото гласоподаване в пленарната зала.

"Ако не мине вотът, ще използваме в идващите си дейности, всичките принадлежности, които имаме като парламентарна мощ. Ще подкрепим митингите ", акцентира Зарков.

"Естествено, че няма да мине вотът, следва един сериозен съдружен съвет. " Такова мнение изрече водачът на НФСБ Валери Симеонов. И посочи, че съдружният съвет ще се организира на следващия ден или в вдругиден. "Обединените патриоти " и ГЕРБ ще обсъдят ще има ли промени в кабинета и какви ще бъдат те.

Симеонов уточни, че измененията в кабинета са направени еднолично. "Съжалявам обаче ние също носим отговорността и негативите от това ръководство. Редно е с нас да се съветват ", добави той.

Според него за митингите няма сериозна причина. А и не били постъпвали никакви претенции от протестиращите до институциите. По думите му, за оставка на държавното управление трябвало да има основателна причина.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР