Не знам какво е положението с Дунав. Никой нищо не

...
Не знам какво е положението с Дунав. Никой нищо не
Коментари Харесай

Благой Макенджиев: Все още не сме получили заплатите си за февруари

Не знам какво е ситуацията с Дунав. Никой нищо не споделя, нямаме никаква информация. Това показа пред " Тема: Спорт " вратарят Благой Макенджиев, който сега е със фамилията си в Стара Загора.

" Все още не сме получили заплатите си за февруари. И по този въпрос нямаме никаква информация за момента. Доста тежко е ситуацията, не е леко. Все отново всеки има семейство и разчита на средства, чакаме някакво развиване. При всички най-вероятно е тежко, освен при нас.
 Людмил Киров: В Дунав всичко е изплатено, само че не знам докога ще издържим
Людмил Киров: В Дунав всичко е изплатено, само че не знам докога ще издържим

Даде обстойно изявление

Имам контракт с Дунав до края на сезона, само че не знаем и докога ще е той. Иначе неприятното от спортно-техническа позиция е, че представянето ни бе на приливи и отливи. Не можехме да запазим неизменност и да натрупаме малко повече точки. Ако бяхме спечелили още 7-8 пункта, щеше да е малко по-спокойно. Но това е ситуацията.
 Снимка 450611
Източник:

Знаете, че имахме и други сривове през сезона. Така че това може би е действителното и оптималното, което можеше да реализира този тим. При състояние, че го обновявахме на всеки трансферен интервал. Вече не знам от кого зависи Русе да продължи да има тим в елита ", добави някогашният национал.
 Дунав се разделя с футболист
Дунав се разделя с футболист

По взаимно единодушие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР