Не знам какво е обяснявала Топлофикация София на хората, тъй

...
Не знам какво е обяснявала Топлофикация София на хората, тъй
Коментари Харесай

Омбудсманът Ковачева отново разкритикува Топлофикация София

Не знам какво е обяснявала " Топлофикация София " на хората, защото те не могат да схванат какво написа във фактурите. Трябва да е ясно какво тъкмо хората заплащат.
Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV омбудсманът Диана Ковачева по отношение на изравнителните сметки за топла вода и парно. Тя разкритикува " Топлофикация " за това, че не издава фактури на хората за съответните дължими суми. Според Ковачева става дума за цялостен безпорядък, защото хората не знаят какво дължат по сметките си.
 Изравнителните сметки за парно и топла вода: Как да получим парите си? Изравнителните сметки за парно и топла вода: Как да получим парите си?
До 31 август всеки, неудовлетворен от изравнителната си сметка от " Топлофикация ", може да апелира. До тази дата хората, които не са обезпечил...
Общественият бранител акцентира, че въпреки всичко излиза наяве по какъв начин се понижава цената по сметките на хората поради намаляването на цените на природния газ. Диана Ковачева обаче обърна внимание на това, че става въпрос за алегорични суми, които се възвръщат на потребителите.
Ковачева съобщи, че ще изпрати рекомендация на " Топлофикация ", с цел да си усъвършенства сдружението фактурите, които издава.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР