„Не знам как ще гласувам на вота на недоверие“. Това

...
„Не знам как ще гласувам на вота на недоверие“. Това
Коментари Харесай

Сидеров: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие. Няма да оставя така игричките на някои министри от ГЕРБ

„ Не знам по какъв начин ще гласоподавам на вота на съмнение “.

Това съобщи водачът на "Атака " и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, откакто стана ясно, че Регионалното министерство се пробва да трансферира стопанисването на стената на язовир „ Бели Искър “ на регионалния шеф на София-област Илиан Тодоров, оповестиха от пресцентъра на партията. Язовирната стена се нуждае от незабавен ремонт за десетки милиони левове, с които Областната администрация не разполага. Язовир със стена в такова положение е извънредно рискова за хората. Ставали сме очевидци на не две или три нещастия, поради раздрани стени на язовири в България.

"Няма да оставя по този начин игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове. Бих желал да ги попитам за какво трансферират язовир на регионална администрация с 1 млн. лв. годишен бюджет в случай, че единствено незабавния ремонт на стената коства 80 млн. лв.. По този метод целят да натопят Илиан Тодоров, да го изкарат отговорен и да си измият ръцете с него. Министър Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила, министър Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила и зам. министъра на Регионалното мин. Деница Николова, която е подписала заповедта за прекачване на язовирната стена ще би трябвало да отговорите на нашите въпроси до момента в който не се обясни случая. Ние сме "Атака " и на нас ни пука за живота на хората ", сподели още Сидеров.

"Няма значение, че с ГЕРБ сме съдружни сътрудници. Коалиционните сътрудници би трябвало да се почитат. В случая ние освен, че нямаме почитание, а имаме безусловно насмешка с регионалния шеф Илиан Тодоров просто, тъй като е от "Атака ". Обръщам се и към премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, и към ръководителя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, че няма да оставим това по този начин. Във вторник, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на съмнение към държавното управление, аз не знам по какъв начин ще гласоподавам. Не знам дали това държавно управление заслужава доверие по метода, по който се държи към тези, които го крепят на власт “, приключи Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР