Не знам как днес тези, които изговориха толкова много лъжи,

...
Не знам как днес тези, които изговориха толкова много лъжи,
Коментари Харесай

Цветанов: Фактът, че Северин Красимиров е задържан за няколко часа, показва, че подходът е бил правилен

Не знам по какъв начин през днешния ден тези, които изговориха толкоз доста неистини, по какъв начин гледат служителите на реда, следователите, прокурорите, които съставляват страната в битката против престъпността. Това съобщи Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му към следствието на убийството на журналистката Виктория Маринова е имало очерняща акция против страната.

Самият факт, че лицето е било арестувано за няколко часа, демонстрира, че методът е бил верен, сподели Цветанов. Той разяснява и координацията с немските управляващи, като сподели, че тя не е в резултат от медиен напън за бързото откриване на случая, а е резултат от години добра взаимна работа.

„Това е добра съгласуваност, която е създавана с години. Мога да кажа, че доста са взаимните интервенции, които се възнамеряват и осъществят дружно с европейските ни партньори“, сподели Цветанов.

Той изрази увереност, че българският съд ще даде оптимално тежка присъда, с цел да има морално отмъщение върху причинителя на това закононарушение.

По думите му е имало офанзива против страната ни, хибридно координирана. Той напомни думите на някогашния брачен партньор на Виктория Маринова, който благодари за дейностите на страната по разкриването на тежкото закононарушение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР