Не знам дали всички осъзнаваме колко е важен този закон,

...
Не знам дали всички осъзнаваме колко е важен този закон,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Правителство се справи много добре със земеделците

Не знам дали всички осъзнаваме какъв брой е значим този закон, който сега се гласоподава. Той е значим по няколко аргументи. Основната причина - дали ще бъдем признати в Шенген или не, зависи от него. Това съобщи, съпредседател на „ “, пред медии във връзка гласуването на Закона за противопоставяне на корупцията.

„ Имах диалози с представители на холандския и австрийския парламенти в понеделник, които споделиха, че не е значимо единствено да има признат закон за антикорупция, а е значимо да има признат закон, който в действителност работи. За първи път имаме толкоз сериозен антикорупционен закон, който в случай че бъде признат, освен ще е елементарно да отворим вратата на Шенген, а и ще повлияе върху ПВУ. Нямаме до този миг същинска институционалност, с която да борим корупцията “, разяснява той.

По мотив напускането на ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров от поста ръководител на парламентарната комисия за надзор над спецслужбите, Петков съобщи: „ Службите са друга тематика, за която ние сме казвали, че промяната би трябвало продължи там с огромни стъпки, тъй като не е почнала там. Ще продължим да работим там. Следващата ни вяра за победа е закон за работата на службите. “

„ Важно е да се каже, че през вчерашния ден българското държавно управление се оправи доста добре със обстановката със земеделците и енергетиците. Разговорите са, с цел да се намират решения, а не за политически лозунги “, акцентира още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР