Не знам дали влизам в политиката. Аз се познавам от

...
Не знам дали влизам в политиката. Аз се познавам от
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Ако стана евродепутат, ще премахна гетата в целия ЕС

Не знам дали влизам в политиката. Аз се познавам от доста години с Красимир Каракачанов и споделям концепциите на Вътрешна македонска революционна организация. Той ми предложи и аз одобрих.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия режисьорът и претендент за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Андрей Слабаков. "Нашият парламент се е трансформирал в хранилище, където идват единствено наставления от Брюксел и в Народно събрание ги подписват. Така за малко да подпишем и Истанбулската спогодба. На мен тази обстановка ми наподобява на ситуацията отпреди 1989 година - идва заповед от Москва и ние я съблюдаваме. Имам хрумвания какво ще върша в европарламента. Първото нещо ще е да предложа закон против необразованите хора в целия Европейски съюз. Трябва да се оправим с този проблем, тъй като в гетата в целия Европейски Съюз се генерира престъпност и радикализъм. Аз съм уверен, че в случай че изкореним неграмотността, битовите закононарушения ще намалеят доста. Това ми е задачата - да отстрани гетата ", безапелационен беше Слабаков.

"Ще работя с всички евродепутати. Аз не съм политик и не разбирам деленето на групи, леви, десни, центристи. За мен България е моята група и всички дружно би трябвало да пазиме ползите на страната ни. Аз не мисля, че съм краен. Мисля, че съм рационален. За мен не е извънредно да не харесваш да има родител 1 и родител 2. Не разбирам и за какво приказваме за европейски полезности. Това са християнски полезности, само че ги назоваваме европейски, с цел да не наскърбяваме другите религии и етноси. Аз постоянно споделям каквото мисля. Така ще върша и в европарламента. Ще забележим какво ще върша с цигарите. Ако не вляза в европейския парламент, ще продължа с хората, които следват моята посока. Засега това са Вътрешна македонска революционна организация и ще продължа да им оказвам помощ и отсега нататък ", разгласи Андрей Слабаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР