Не знам дали тези хора, които ми се обаждат телефона

...
Не знам дали тези хора, които ми се обаждат телефона
Коментари Харесай

Рапърът Фараона: Вземат ми къщата заради чалгата на „Моя страна“

Не знам дали тези хора, които ми се обаждат телефона и ми желаят пари, са достоверни. Двама от тях се показаха за юристи. Исканите суми са разнообразни, споделя за „ България Днес “ рапърът Христофор Галовски – Фараона.
 

Роденият в Кнежа артист и финалист от „ Гласът на България “ нашумя в скандал поради неговата чалга версия на шлагера на Емил Димитров „ Моя страна “. Емил Димитров наследник побърза да съобщи в медиите, че ще съди Фараона за авторски права, а паричният му иск към осквернителя е на стойност 15 000 лева

„ В рамките на няколко дни ми звъняха разнообразни хора. Може би е някаква машинация всеки да желае пари. Не съм се виждал персонално със сина на Емил Димитров. Предполагам, че това не е законно - да те търсят за пари по телефона и под масата, без дело и без правосъдно решение “, счита той.

Той обаче прецизира че не е разговарял със сина на Емил Димитров. „ Не ми е споделил в персонален диалог: „ Да, тази сума би трябвало да ми я дадеш “, признава Кристофър. Неговото пояснение за сумите които му желаят по телефона е операция и прикриване на налози

Фараона създаде и новината, че в случай че наследникът на естрадната легенда реши да се обърне към съда, го чака митинг. „ Много хора от цялата страна ми се обадиха да ме поздравят за песента. Казаха, че в случай че се стигне до съд синът на Емил Димитров го чака доста огромен митинг “, разкрива Галовски.

Най-голямата му паника е обвързвана с къщата, в която живее цялото му семейство, болният му татко и трите му дребни деца.

„ Могат да ми продадат дома, тъй като аз нямам тези пари, които се твърди, че се желаят от мен “, притеснява се Кристофър.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР