Не знам дали разбирате, но 2020 година ще бъде годината

...
Не знам дали разбирате, но 2020 година ще бъде годината
Коментари Харесай

Илиян Василев: През 2020 г. ще се сгромолясат правителството и Борисов, диагнозата е медицинска

Не знам дали разбирате, само че 2020 година ще бъде годината на сгромолясването на това държавно управление и на Борисов персонално. Диагнозата е здравна - потрес на огранизма и последователно отричане на всички органи, така наречен полиорганна непълнота. Всяка система или организъм има потребност от това главните органи да работят. А освен това ръководство те отхвърлят, един след различен.
Сценките със незабавни срещи при министър ръководителя ще зачестяват. И той от ден на ден ще приема настояванията в обезверена битка с времето, да завоюва още малко време на власт, без грам концепция, какво да се прави. Защото изобретателните или стратегически функционалности на ръководството са тотална закърнели. Всички хора с хрумвания и тил са или в личностна имплозия, уволнени или напуснали.
Кризата в Перник въобще не е позволена, тъй като към трите сигурни месеца с липса на вода, перничани ще прибавят и неналичието на работа. Синдикатите желаят вода, тъй като без вода някак може, за пиянство постоянно ще се откри, само че без работа?! А "Стомана " Перник не са иззедници, а компания, която разчита на това някой да и даде вода, инак не може да работи и да дава пари и самун на работещите и техните фамилии. Като няма вода, затварят кепенци, реалокират поръчки в други фабрики и уволняват служащи или ги пускат краткотрайно в неплатен отпуск.
Тоест ситуацията става от революционно, апокалиптично. Правителството няма потребно деяние.
Махнете "Стомана " Перник и главен източник на доходи и градът "изчезва ". Не, не настоявам че перничани ще се вдигнат на митинг. Той духът им е пречупен, те могат и без парно и без доходи.
Но това няма да попречи казусът с водата да се трансформира фактически в народен тъй като всеки в своя град ще стартира с боязън да следи тематиката и да открива, че не е надалеч от рецесия.
След това шефът на Здравната Каса хвърли кърпата и подаде оставка. Защото усети, че към този момент започнаха да търсят "виновника " за рецесията в опазването на здравето и че той е първи в листата. Защото има недосегаеми, които са покрай Тялото, само че той не е. Чест му прави, че проговори, само че нали знаете, че зад тези частни лечебни заведения и лобистки текстове не сме аз и вие, а олигарсите, политиците и ТЯХНОТО благополучие. Тоест Системата.
А здравето и то като водата е национална сигурност и не се купува или заменя. Затова лекар Дечев подаде оставка и направи разкритията - с цел да не си измият ръцете с него. И да не го държат в ареста, до момента в който си "признае " или мълчи..
След това вижте какво става в енергетиката - хвърлят под паника големи пари с цел да създадат Турски поток и Белене, само че сами схващат че стъпиха на мина /Американски и Европейски Съюз санкции/ и в този момент ги е боязън да си махнат крайници, тъй като това е края.
Да не приказваме, че потеглиха да закриват Мариците, с цел да отворят място за АЕЦ "Белене ", а това убива два регионални града, два района с над 350,000 души и обстановката ще излезе отвън надзор. Да виждате някъде стратегическо мислене, терапия на казуса преди да гръмне?! Не, пожарогасене след пожарогасене, само че от това проблемите не стават по дребни. Напротив доближават точката на врива.
Ами тол системата? Добре, отложиха по-високите такси, само че всички знаят че Тол Системата е по този начин направена, че изисква непрекъснато големи оперативни разноски по администрация, пък и над двеста милиона се направиха финансови разноски. Сега стои над водата, единствено поради големите инжекции от бюджета. Но пък те идват за сметка на по-малкото финансиране на пътна инфрастуктура.
Няма по какъв начин при тези такси, които превозвачите дадоха, да се възвръщат средствата от построяването на тол системата, средствата за създаване на нова пътна инфраструктура, за поддържане на мрежата, пък и да има за действие на самата тол система. Май месец ей го къде е. И до момента в който Пеевски, другите олигарси и неговата обслужваща тол системата компании си вземат "своето ", чисти приходите ще потъват и ще би трябвало да се премине първо към по-високите такси и второ, към разпространяването им и за всички - в това число за МПС под 3,5 тона. И какво е посланието към 4 милиона души, които ще би трябвало да заплащат?! Ще плащате тъй като сте ни избрали.
Нормално, след 10 години на реактивно ръководство, в паническо отбягване на промени, стигнахме до тоталния саморазпад на ръководството. Без митинги, най-малко без такива, които да бъдат съизмерими с публичната сила в други страни. Защото ТЕ съумяха да упоят обществото и да убият възприятието му на правдивост, на достолепие и чест, да го обездвижат като протестна сила. Но не съумяха да обезпечат възпроизводството като стопанската система и публични връзки и стартира канибализмът измежду имащите власт и благосъстояние.
И не забравяйте, Борисов няма да стои до края, пръв ще напусне кораба. За да не носи отговорност и да гледа в профил. Докато ви брани от комунистите.
И тук опираме до главния недостатък на прокурорската република, която измислиха с цел да им подсигурява властта вовеки - както самият Гешев им го сподели, ние можем да накажем някого, само че не можем да дадем вода.То и диагнозата на прокуратурата - "умишлена занемареност " споделя всичко. Това е диагноза на цялото ръководство.
Така и с техните медии. Те могат да анестезират обществото, да му основат виртуална действителност на триумфи и конграчулейшънс, само че вода не могат да налеят в язовирите, още по-малко да подадат до домовете. Трябват сериозни и умни медии, които да предизвестяват, а не разказват финалните нещастия. Сами влязоха в личния си капан, като изключиха датчиците за приближаващия конфликт.
Управлението изисква умни, знаещи и образовани хора, които знаят какво да чакат, могат да предовратят рецесии и да водят кораба на страната през провокациите, а не полицаи и пожарникари, които могат ги гасят, и да вкарат определения "виновник " в ареста.
Забележете този срив има автогенен и необратим темперамент и не зависи от съществуването на отговор на въпроса за алтернативата.
Този пост ви дава и вариантите за личностно държание - в случай че стоите пасивни ТЕ ще ви пласират идващия "Борисов ". Доган ги е подготвил, няколко разновидността. От тези които в този момент най-вече подлагат на критика Борисов. Ако помните по какъв начин той пристигна на власт - с обещанието да вкара Доган и Станишев в пандиза?! И "новите " също дават обещание да се самоазправят с него, с Пеевски, с Доган и прочие пунтамари.
Ако деянията интензивност и предпочитание да си отбраните ползите, резултатът ще бъде различен.
И не се опасявайте от операцията, че в случай че падне Борисов, ще пристигна Нинова. Това просто няма по какъв начин да стане. Доган спретва някакъв вид на "правителство на националното избавление, на промените и на възхода на България ".

Илиян Василев, Фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР