Не знам дали останалите в коалицията са чули предупреждението на

...
Не знам дали останалите в коалицията са чули предупреждението на
Коментари Харесай

Разрив в коалицията! Тошко Йорданов размаха пръст, предупреди ги: Иде нещо брутално, внимавайте!

„ Не знам дали останалите в обединението са чули предизвестието на господин Трифонов. Минали са единствено два дни “, съобщи ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов в утринния блок на bTV.

Повод за неговите думи беше пост на водача на партията Слави Трифонов във „ Facebook “, в който съобщи, че съдружните сътрудници не се „ допитват до „ ИТН “.

По думите му разискването на антикризисните ограничения против инфлацията е единствено един от многото случаи, в който няма връзка сред съдружните сътрудници.

„ Хората може да са в една стая и да си приказват, само че да не се чуват “, добави той.

„ Снощи за първи път всички от ръководещата коалиция седнаха да разискват в конкретика антиинфлационни ограничения. Нулевата ставка за хляба е призната “, заяви Тошко Йорданов.

По думите на Йорданов е ясно какво ще последва след предизвестието и в случай че то е жълт картон, „ не е ясно дали ще се стигне до червен картон, само че ще е брутално, в случай че го вдигнем “.

Йорданов упрекна в неистина ръководителят на Народното събрание (НС) Никола Минчев, който съобщи, че представители на Има Такъв Народ не вървят на съдружните препоръки.

„ Питайте Никола Минчев на кой съвет не е имало представител на Има Такъв Народ. Той излъга. А доколкото зная той е бил единствено на един съвет отвън Народното събрание “, съобщи Йорданов.

„ Политиката към Северна Македония е оттегляне от съдружното съглашение, а и доста от нещата в него просто не се работи по тях “, възмути се още Тошко Йорданов.

„ Излезе информацията, че са водени два вида диалози – публични и неофициални. Има доказателства за това “, добави той и даде обещание да изпадне в по-голямата конкретика „ като му пристигна времето “.

Той упрекна ресторантьорите в топли връзки с ГЕРБ, които обяснявали за какво браншът непрекъснато стачкува. „ По-добре да се поддържат производители “, изясни Йорданов. Останалото било комунистически метод на харчене на пари, който поддържа инфлацията.

„ България сега не покрива условията за въвеждане на еврото, останалото е политическо говорене “, добави Йорданов. „ Абсурд е да осъществим условията за два месеца “, твърди той.

Вицепремиерът Калина Константинова е била човек на ГЕРБ, напомни Тошко Йорданов като образец по какъв начин ръководството не разгражда модела на някогашните ръководещи. „ Във второто държавно управление на Борисов Константинова бе консултант на Румяна Бъчварова “, посочи той.

„ Не е морално да се назначават хора от ГЕРБ. Хора на някогашните ръководещи има и по министерства, има подобен народен представител “, добави Тошко Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР