Не знам дали осъзнавате какви процеси се отприщиха с промените

...
Не знам дали осъзнавате какви процеси се отприщиха с промените
Коментари Харесай

Радев към ПП-ДБ: Не знам дали осъзнавате какви процеси се отприщиха с промените в Конституцията


„ Не знам дали осъзнавате какви процеси се отприщиха с измененията в Конституцията “. Това съобщи президентът Румен Радев към водачите на ПП-ДБ минути откакто те върнаха празна досието с втория мандат за сформиране на държавно управление.

Премиерът в оставка Николай Денков и водачите на ПП-ДБ получиха и върнаха втория изследователски мандат на президента Румен Радев. Той пък ги разкритикува за измененията в главния закон, поради което в този момент е допустимо да настъпи конституционна рецесия.

Радев засяга последните ремонти във връзка със служебното държавно управление и изрази терзанието, че единствената фигура от вероятните 10, която не е обвързана с политическа партия, зам.-омбудсманът, изненадващо е подала оставка.

Президентът акцентира, че зам.-омбудсманът е единствената, която не бе обвързвана с партия, акцентира президентат. Как по този начин внезапно госпожа Чернева реши да си подаде оставката? “, попита президентът и се учуди за какво от ПП-ДБ не са реагирали в Народното събрание. Радев е очаквал най-малко да бъде изслушана.

„ Рязко нараства опцията да получите политически кабинет “, предизвести президентът, като уточни, че до обстановката се е стигнало поради измененията в Конституцията.

От ПП-ДБ не реагираха на казуса, а вместо това Кирил Петков помоли изборите да бъдат планувани 2 в 1.

„ Вече е доста късно “, отвърна Радев, само че уточни, че към този момент е доста късно. „ Аз ще направя всичко допустимо процесът по желание на длъжностен кабинет да не прерасне в конституционна рецесия “, пое ангажимент президентът. „ Разбирам вашето терзание, съчувствам ви, само че вие направихте всичко допустимо този развой да бъде подобен “, акцентира още един път президентът.

От страна на Петков не прозвуча единодушие, че са сбъркали с конституционните промени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР