Не знам дали имам харизма, но се надявам да имам

...
Не знам дали имам харизма, но се надявам да имам
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Уморила съм се да бъда силна

Не знам дали имам харизма, само че се надявам да имам мощ, тъй като нямам избор да нямам. Истината е, че не желая да съм мощна, уморила съм се да бъда мощна, само че нямам право – би трябвало да отгледам детето си – показа Алекс Сърчаджиева пред БНР. Актрисата отпразнува 37-я си рожден ден преди броени дни и разкри за компликациите в живота си на посетители на „ Нашият ден “.

„ Вярвам, че човек би трябвало да мине по избран път, който би трябвало да извърви. Начинът, по който да го извърви – дали да бъде заслужен или потаен – си го избира той. Аз съм научена да бъда почтена. Усещам, че от време на време изгубвам в живота си от това, само че не мога и не желая да се трансформира. Не желая да пребивавам в свят с интриги и с неистини. Не желая да ходя неприлично по пътя си. Сблъсквам се с тези неща, за жалост, всекидневно – претърпявам си ударите и шамарите, само че това е моят избор. Това сподели на рождения си ден Александра Сърчаджиева “, разяснява Сърчаджиева.

Алекс показа и нещо доста значимо, което е научила от майка си, актрисата Пепа Николова – с цел да си огромен на сцената, би трябвало да си огромен човек.

„ Хората живеем с хора. Човек живее с индивида. След всичко, което преживяхме – живяхме затворени, не можехме да се прегърнем... – се надявам да ни научи да сме по-добри, да си демонстрираме любовта един на различен. Любовта не се демонстрира със скъпи дарове, а всекидневно с дребни жестове – с усмивка, с топло кафе... Дано да се смирим, след всичко, което ни се случи, нека да се научим да благодарим на днешния ден. Живяхме в един доста забързан и комплициран свят – за къде бързаме?! Краят е явен – няма потребност човек да бърза. Забравихме да поддържаме връзка с околните си хора, с децата си... Ние, като родители, формираме нашите деца – те са нашето отражение в огледалото. Децата се раждат същински, ние по-късно объркваме децата. Нека обръщаме повече внимание на децата си и да ги възпитаваме да бъдат положителни хора “, добавя Сърчаджиева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР