Не знам дали има нещо, което можем да кажем след

...
Не знам дали има нещо, което можем да кажем след
Коментари Харесай

Гала след интервюто на Сърчаджиева: Хора, грам душа ли не ви остана?

Не знам дали има нещо, което можем да кажем по-късно изявление на Александра Сърчаджиева. Аз съм непосредствен другар с нея и бях с Иван. Бях, когато той влезе в болница. Бях там, когато доктор Цонев сподели че ситуацията е тежко, само че има късмет. Алекс е едно доста мощно момиче. Аз съм й казвал доста преди този момент, че тя е доста нежна, само че доста мощна. Сигурен съм, че за нея хубавите дни предстоят. Убеден съм, че и тя, и София ще имат едно прелестно бъдеще. Това сподели в предаването " На кафе " Юлиян Константинов, който бе измежду най-близките другари на починалия Иван Ласкин, във връзка трогателното изявление на Александра Сърчаджиева за огромната й болежка. 

В диалога се включи и Кристина Патрашкова: " Снощи видях Александра. Наистина се чудя от къде това момиче, което сега имам възприятието, че е 45 кг, намира сили. Хората нормално при такава покруса се озлобяват. Нейната мощ обаче е щерка им София. Вярвам, че ще откри сили да се измъкне. Най-трудно ще й бъде да беседва с щерка си и да й дава отговори на страшните въпроси, които детето пита. На тях мъчно се намират отговори, които да успокоят едно дете ", счита журналистката. 

" Добре е, че Алекс направи тази изповед, тъй като при известните хора такива неща доста се разясняват. Нейното страдалчество е обществено. Човек би трябвало да откри сили да каже нещо, с цел да постави точка на това ", счита още тя. Гала също не остана безмълвна. Тя съобщи, че е отвратена от хората, които след вчерашното изявление са се възмутили от това, че Сърчаджиева занимавала всички с болката си: " Хора, грам душа ли не ви остана? ", запита русокоската. " Това са изроди ", заключи Патрашкова.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР