Не знам дали е профилактика и така се прави -

...
Не знам дали е профилактика и така се прави -
Коментари Харесай

Рашидов: Улицата започна да кадрува, стига с тази свобода на словото

Не знам дали е профилактика и по този начин се прави - не знам, не съм специалист. Щом министър председателят е споделил - значи е по този начин. Не мога да разясня премиера. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на медийната комисия Вежди Рашидов във връзка прекъсването на излъчването на стратегия "Хоризонт " за ден.

"Айде стига с тази независимост на словото. Всеки ден ни плюят като каруцари. Стига сте се заигравали с тази независимост. Трябва да внимаваме обаче, тъй като се минават границите на свободата и идва свободията. Онова, което мен ме тормози - улицата стартира да кадрува. Не може единствено един да носи отговорността и да яде шамарите. Общественото мнение е доста значимо, само че е мнение. То обаче се манипулира. Медиите имат притежатели и те го манипулират ", сподели още той

Той разяснява още абсурда с "Хоризонт " с думите, че генералният шеф носи отговорност, това е по закон. "Улицата кадрува, а по този начин не се прави - страната е низ от правила и закони. Медийните закони са остарели доста и това би трябвало да се трансформират. Трябва да подсигуряваме свободата на словото и да подсигуряваме спокойствието на медиите ", счита още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР