Не знам дали е грандиозна глупост, или голяма хитрост от

...
Не знам дали е грандиозна глупост, или голяма хитрост от
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Вместо да говорим за корупцията, обсъждаме третия пол

Не знам дали е грандиозна нелепост, или огромна ловкост от страна на Бойко Борисов (внасянето на Истанбулската спогодба за ратификация – б.ред.), тъй като вместо да приказваме за корупцията, за проблемите в страната, през целия ден обсъждаме третия пол, който дори не е записан в тази спогодба като подобен, разяснява в предаването „ Лице в лице” депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин.

„ За мен е неуместно да вкараш за ратификация спогодба, за която авансово не си обезпечил поддръжка. Абсурдно е или е демонстрация за на хитрост”, счита той.

Борбата с корупцията не се води с някакви ГМО закони, които не се ползват и нищо не се случва, разяснява той ветото на президента на антикорупционния закон.

„ 10 години след участието ни в Европейски Съюз хората желаят резултати… По чувство за корупция сме надалеч обратно от всички европейски страни (…) Каква е първата асоциация за България след 10 години ръководство на ГЕРБ – резултати близки до нулата… Защо (чуждите медии – б.ред.) не писаха, че Естония е корумпирана или Австрия? Защото не е”, добави Вигенин.

Мащабната корупция, като при нас, която остава ненаказана, няма на никое място другаде, сподели още той.

Вижте повече във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР