"Не знаем колко ще продължи тази ситуация и затова никой

...
"Не знаем колко ще продължи тази ситуация и затова никой
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Да се справим с кризата, а след това ще говорим дали някой е фалирал

"Не знаем какъв брой ще продължи тази обстановка и по тази причина никой не знае какво ще се случи със студентите и учениците. В момента има огромно закъснение, не се знае какво ще стане с кандидатстудентската акция, нито какво ще стане с матурите ", съобщи пред бТВ проф. Даниел Вълчев – декан на юридическия факултет на Софийския университет.

Според него държавното управление и другите институции би трябвало да кажат, че каквото и да се случи, родителите и децата би трябвало да бъдат спокойни. "Винаги има метод да се компенсира образователното наличие, в последна сметка българската почивка е най-дългата в света, тъй че има доста благоприятни условия ", безапелационен беше Даниел Вълчев.

В света има три групи ограничения – първо това е обществената изолираност. Втората група е да се вършат всеобщи проби, и трета група, в случай че някои от нас развият заболяването – да има задоволително екипи, места в лечебните заведения и апарати за обдишване. Трябва да разграничаваме ограниченията за справяне с рецесията и ограниченията за справяне с последствията от тази рецесия. "Дайте да се оправим с рецесията с общи старания, а по-късно ще приказваме дали някой е банкрутирал ", прикани проф. Вълчев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР