Не знаем как ви се струва на вас, но да

...
Не знаем как ви се струва на вас, но да
Коментари Харесай

В. Радев ИЗПЕРКА: Справяме се отлично! Пелов щял да избяга още 2017г., ако не бил СИГНАЛЪТ на МВР!

Не знаем по какъв начин ви се коства на вас, само че да избягат двама затворници-рецидивисти от Софийския затвор, а ръководещите да ръсят нелепости една след друга, това е краят!

След Цачева, която назначава нов началник на пандиза, само че не знае кой е и по какъв начин се споделя, в този момент Валентин Радев се пробва да си придаде значимост и да каже, че представяте ли си, СИГНАЛЪТ на Министерство на вътрешните работи от предходната година е свършил… „ работа “.

Пълен смях, цялостен срам, насмешка с действително мислещите! Радев евентуално взима обществото за малоумно, защото да се изтъпаниш в народен ефир и да кажеш, че щял да избяга още предходната година, в случай че не бил „ великия “ сигнал, това е повече от основателно да си подадеш оставката.

Тя би била удачна и на фона на продължаващото НИЩО за двамата пандизчии. Три дни няма и диря от тях, а и не се надявайте да ги заловен. Над 500 търсени лица не е ясно къде са и в никакъв случай няма да стане…

"Пелов може би е щял да избяга предходната година, в случай че не бяхме подали сигнал. Бягството му може би е било предотвратено предходната година ". И какво от това, бе, Радев!?!?!?

Това приказва що за „ стока “ сте и в Министерство на вътрешните работи и в системата на пандизите. Не избяга 2017, избяга обаче 2018г. Няма какво повече да се каже, с изключение на, че сте

"Дали сме съответната информация на пандиза и те може би са предотвратили бягството му предходната година. Може би другояче е щял да избяга тогава ", съобщи той. А за какво не го предотвратихте в този момент!? Това е въпросът!

„ Надяваме се, че не са съумели да избягат зад граница. “ Надявайте си се…

И приключваме с това, което сподели Радев и тотално може да ви УБИЕ. "Няма да си давам оценка дали се оправяме добре. Оценката я дават нашите сътрудници. Според тях се оправяме повече от добре, да не кажа чудесно ", уточни той в отговор на въпрос за бягството на двамата пандизчии и миналите без инспекция неотдавна група влизащи в страната пасажери на летище София.

Дъното е ударено!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР