Не знаем как върви бизнесът с коноп на Бионсе, но

...
Не знаем как върви бизнесът с коноп на Бионсе, но
Коментари Харесай

Сър Пол Маккартни и фермата му за коноп, която изисква специални грижи... за сигурност

Не знаем по какъв начин върви бизнесът с коноп на Бионсе, само че сър Пол Маккартни отглежда същото растение и неотдавна показа за едно от провокациите, свързани с него.
 Бионсе, BeyHive, канабидиолът и фермата за коноп и мед, която ще отваря
Бионсе ще отваря плантация

По-интересното е какво тъкмо ще създава

Преди 20 години именитият музикант от Beatles отваря плантация в Източен Съсекс, Англия, в която отглежда ръж, грах, пшеница и коноп.

В началото съседите му споделили, че би било цялостна нелепост, в случай че тръгне да обработва земята си, тъй като съгласно тях те не били плодородни.

" В тези ниви няма червеи. Няма живот ", предизвестили по-опитните фермери сър Маккартни. Той обаче не ги послушал и се обърнал към Асоциацията на почвата, с цел да си кажат и от там мнението. Така и станало.

От организацията му подшушнали няколко скъпи съвета и фамозният британец решил да си направи цяла плантация, като заложил на органичното произвеждане.

От организацията му подшушнали няколко скъпи съвета и фамозният британец решил да си направи цяла плантация, като заложил на органичното произвеждане.

И евентуално всичко върви отлично, оплаква се единствено от конопа, който изисква специфични ограничения за сигурност. " Ние неотдавна отглеждаме коноп, само че най-смешното с държавните разпореждания е, че би трябвало да го държим там, където хората не го виждат ", цитират звездата от Daily Mirror.
 Пол Маккартни, Linda McCartney's Family Kitchen и книгата с предписания от починалата му брачна половинка Линда
Пол Маккартни ще издава книга

Изданието ще има и сантиментална стойност

И няма нищо инцидентно в условията, тъй като задачата е реколтата да остане скрита най-много от погледите на младежите. Защото английските управляващи се опасяват, че в противоположен случай те могат да влизат в парцела му и да крадат от реколтата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР