Не знаем фактологията, какво точно се е случило. Появи се

...
Не знаем фактологията, какво точно се е случило. Появи се
Коментари Харесай

Безлов коментира за вероятна турска служба в пловдивския случай

 Не знаем фактологията, какво тъкмо се е случило. Появи се известие, че има арестуван юноша на 16 години. След това се появи версия, че бащата е видял кореспонденцията. След това споделиха, не, не е бащата, различен източник е. Това сподели специалистът Тихомир Безлов по btv. " Разбираемо е, че ще има легенда. Предполага се, че непозната работа ни е уведомила, турска евентуално. Реалистично ми наподобява, че бащата е сътрудничил. Не знаем той станал ли е ислямски набожен.

Знаем, че има контакти с вербовчик от Северна Африка. Полето за спекулации е голямо. Това не е сборичкване в учебно заведение или пласиране на трева. Имам огромен песимизъм, че от това може да стане бомба. Но би провокирал огромна покруса. Не бе належащо това всичко да стане обществено. 

Казаното до тук е, че бащата оповестява, фамилията сътрудничи, момчето върви на психолог. В един миг се появява в медиите. До тогава никой не знае. Целият този развой наподобява рационален. В един миг става похвала. В света има голям опит в тази посока. Има центрове. При този метод кой родител ще сътрудничи?! Ще е мъчно на момчето в кратковременен интервал. Съдът рационално е подходил. И в този момент има обособен запас за антитерор. Хубаво е връзката с медиите да не бъде спорна. Защото по-късно цареше безпорядък ", разяснява още той.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР