Не знаем дали тялото ни го усеща, но само след

...
Не знаем дали тялото ни го усеща, но само след
Коментари Харесай

Кой е най-страшният филм на ужасите

Не знаем дали тялото ни го усеща, само че единствено след дни ще го подложим на стрес. Хелоуин наближава и с това гледането на страшни филми. Просто няма по какъв начин да избягаме от това (както и от носенето на маска).
 Хелоуин, COVID-19 и ще провали ли пандемията празника на децата
Ще минем ли без „ Лакомство или беля “ на Хелоуин

Какви са рекомендациите на здравните управляващи

Британски учени пък са решили да ни подгреят в допълнение за срещите с ужасите. Така и по този начин поради ковид всички празници се анулират и ще си седим у дома, най-малко да знаем с кой филм можем да си доставим в действителност мощни чувства. Да ни изтръпнат и пръстите на краката, както се споделя.

В проучване, извършено от 15 до 30 септември, експерти от английската компания BroadbandChoices дефинираха кои са най-страшните филми на ужасите по честотата на пулса на феновете.

В опита са взели присъединяване 50 души на друга възраст. В рамките на проучването, за 120 часа те изгледали 50 кино лентата, оценени от критиците като същински филми на ужасите.

on Oct 20, 2020 at 7:25pm PDT

През това време учените следят сърцетуптенето им, като мерят разликата по време на спокойните и на страшните подиуми. Така те отделят 35 подиуми, на които феновете реагират най-активно.

Първото място за най-страшен филм спечелил филмът " Греховен " (Sinister, 2012 г.) на режисьора Скот Дериксън. В него Итън Хоук влиза в ролята на писателя Елисън Осуолд, който открива на тавана си кашон с домашни филми, с което неумишлено слага живота на фамилията си в заплаха.
 Хелоуин, Джеймс Уан и филмите, които предлага за празника
Най-страшната селекция от страшни филми за Хелоуин

Всичко е напълно в реда на нещата

Средно при гледането на кино лентата пулсът на феновете е 86 удара в минута , което е с 32% по-висок от индикаторите по време на отдих - 65 удара в минута. На един от най-страшните моменти феновете се изплашили толкоз мощно, че сърцата им биели със междинна скорост 131 удара в минута , написа.

В петицата на най-страшните хоръри, съгласно проучването на BroadbandChoices също влизат " Коварен " (Insidious, 2010 г.), " Заклинанието " (The Conjuring, 2013 г.), " Реинкарнация " (Hereditary, 2018 г.) и " Паранормална интензивност " (Paranormal Activity, 2007 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР