Не знаем дали т.нар. "гръцки остров, купен от Бойко Борисов",

...
Не знаем дали т.нар. "гръцки остров, купен от Бойко Борисов",
Коментари Харесай

Нова, свободни ли сте да виждате истината, щом сваляте Милен

Не знаем дали така наречен "гръцки остров, платен от Бойко Борисов ", за който министър председателят самичък заприказва на медиите посред срещата на Европейски Съюз за "бежанците ", като отхвърли да го е купувал, е покрай острова Амуляни, където има парцел митичният началник на Нова Дидие.

Нито знаем инцидентно ли Комисия за защита на конкуренцията мотае договорката за закупуване на малкия екран от чешкия милиардер Келнер, който купува и продава всичките ни величия, колкото и богати да си мислят, че са. Сигурно е толкоз инцидентно, колкото Национална агенция за приходите ни ревизира 20 месеца, в случай, че по закон има право на 3+1...

Обаче знаем, че за следващ път обичаната от нас Нова телевизия, с която сме си дали доста, изневери на личния собствен лозунг: "Свободни да виждаме истината ".

Свали издание на предаването на Милен Цветков, тъй като една от тематиките в понеделник против вторник, щяла да бъде точно въпросният остров. От шоуто освен това несъмнено щеше да се разбере, че няма такова нещо.

Обаче цензорът не разсъждава като публицист или като министър председател, които са заинтригувани да се знае истината. Той разсъждава по собствен метод.

С което направи още по-мечешка услуга на премиера от публикациите на придружителките в пътуванията му в чужбина, които неизвестно кой и по какъв начин избира измежду гилдията, само че сигурно нищо не схваща от медии, както проличава по крайните резултати.

Ако някой най-малко малко отбира от тези неща към Борисов, дано бъде по този начин добър да му каже нещо, което сме му споменавали през ноември 2009 година Всеки властник, изключително в демократична европейска страна, има потребност най-много от опозиционни медии.

Защото рецензията не е ненавист, а добър урок за мъдрия управник. За недосетливия е сигурен път по надолнището, тъй като най-щедрите на ласкателства постоянно се трансформира в най-щедри и на тъпкане, откакто падне. Примерите са толкоз доста, че човек глава да го заболи.

А, в случай че някой си мечтае за турски вид в България, да има малко самообладание и да види какъв ще бъде краят на сагата на Ердоган. Няма да бъде благополучен.

Както пееше Руши, който има добър взор и към българския, и към турския модел: "Всичко се връща "...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР