Не знаем дали ще ви прозвучи странно или по-скоро логично,

...
Не знаем дали ще ви прозвучи странно или по-скоро логично,
Коментари Харесай

Мечтаната спалня в 5 стъпки – вижте нашите 5 ефективни идеи за образвеждане

Не знаем дали ще ви прозвучи необичайно или по-скоро разумно, само че всичко стартира със…спалнята! Това е едно от обичаните ни пространства вкъщи и има за какво – с помощта на времето, прекарано в него сме заредени, отпочинали и готoви да завладеем света. Но не постоянно се получава, нали? Именно по тази причина сме тук – да ви дадем няколко страхотни и безотказни съвета за образуване на спалнята, с помощта на които тя ще замязя на меко облаче, върху което да се носите блажено – или най-малко по този начин ще ви се коства.

Минимализмът е от значително значение

Невъзможно е да се отпуснете в пространство, което е претъпкано, и колкото по-малко е то в спалнята ви, толкоз по-добре, тъй че първо би трябвало да започнете с разчистването.

Спалнята постоянно е „ дом “ на доста сантиментални предмети - от обичани облекла до скъпи бижута, от които може да е мъчно да се откажете, само че в дълготраен проект си заслужава. Ако имате доста такива движимости по шкафчета, рафтчета и други, рискувате с изключение на да хващат прахуляк, постоянно да се спъвате в тях или да ги събаряте – освен това ситуацията решението е да се отървете от някои от тях, а други да приберете.

 от Мебели Виденов, е ужасно решение, в случай че не се разделяте елементарно с движимостите си. Освен, че е огромен, той има моден изчистен дизайн с черен и бял лак, които биха отивали на всяка спалня. Ако вие се коства доста работа да почистите всичко едновременно, ви съветваме да започнете от избрана зона и по този начин последователно да стигнете до минималистично и подредено изглеждаща спалня. Не единствено безпорядъкът и вещоманията могат да имат негативен резултат върху положението на мозъка ви. Устройствата, бюрата и всичко, обвързвано с работата, също би трябвало да изчезне бързо от спалнята, с цел да не я асоциирате какъвто и да е било труд – въпреки всичко това е стая за отмора. Ние асоциираме почивката и с природата, по тази причина се влюбихме в  от дизайнерска серия, въодушевена напълно от България и родните планини и езера.

 Мебели Виденов

План за предпазване

Ключът към добре проведената спалня са концепциите за дейно предпазване на облекла. Гардеробът, скриновете, другите шкафчета би трябвало да са съобразени с пространството, с което разполагате. Помислете по какъв начин употребявате спалнята си и подредете предметите в сходство с това. Определете си зона за спане, обличане и гримиране, тъй като това дава някаква сигурност и успокоение, а и ще имате ясна визия какво къде би трябвало да се сложи. И като заговорихме за гримиране, всяка дама заслужава  , за да се почувства като същинска принцеса в своите палати. Повярвайте, ще ни благодарите за този съвет, когато пристигна време за разчистване. Ако сте късметлии и разполагате с по-голяма спалня за обзавеждане, помислете и за кътче с килим и уютно кресло. На нас доста ни хареса – съвършено е за отмора и четене на книжки.

 д Мебели Виденов

Балансирайте силите

Смята се, че разположението на мебелите въздейства на енергийния поток в помещението съгласно Фън Шуй. Ако вярно оформите спалнята си, можете да създадете спокойна и релаксираща среда, започвайки от леглото. Разположете леглото си на централно място - в идеалния случай би трябвало да сте обърнати към вратата, само че не непосредствено против нея. Ако е допустимо, избягвайте да го поставяте под полегат таван и подредете таблата на леглото до плътна стена, като от останалите три страни има задоволително свободно пространство.

Използвайте мястото под леглото

Освободете главно място за предпазване на други места в спалнята, като съхранявате сезонни облекла, спално долни дрехи и движимости, до които няма потребност да имате постоянно достъп, като ски якета или туристически обувки, в хрумвания за предпазване под леглото. Когато купувате легло, помислете за легло с дамаска, което освен способства за по-голям уют, само че и улеснение. Много ни подхожда и освен, тъй като е с гальовен и успокоителен цвят. Освен улеснение, то разполага и с повдигащ механизъм, което обезпечава в допълнение място за предпазване на спално долни дрехи и персонални такъми.

 д Мебели Виденов

Не претрупвайте нощните шкафчета

От чаши за пиянство и книги до маски за очи и бижута - нощното шкафче може бързо да се трансформира в място за събиране на какво ли не и да настъпи безпорядък. Освен това така имате и по-голям късмет да изгубите нещо. Дръжте там само предмети, които са ви нужни директно преди сън или след пробуждане. Препоръчително е да си изберете шкафче с най-малко едно чекмедже. е прелестен вид, тъй като предлага задоволително място за предпазване, също така внася рустик сексапил във вашия интериор, с помощта на елегантния дизайн, направен от солидна дървесина от манго. Отворените също са вид - в случай че държите на такива, снабдете се с кутийки за предпазване на другите типове предмети, с цел да ги организирате по-добре, съгласно типа и преназначението им. В този случай  е практичният и бюджетен избор, който ще пасне до всяко легло.

 д Мебели Виденов

Тези и доста други находки за спалня, може да откриете във фиалиалите на Мебели Виденов или на. Със сигурност ще почерпите ентусиазъм от дизайните на мебелите и интериорните хрумвания, показани на изображенията. Развихрете въображението и творчеството си и създайте мечтаната спалня още в този момент!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР