Не злоупотребявайте с Йончева, накрая ще я пратите в затвора, заяви

...
Не злоупотребявайте с Йончева, накрая ще я пратите в затвора, заяви
Коментари Харесай

Симеонов притеснен Елена Йончева да не влезе в затвора

Не злоупотребявайте с Йончева, най-после ще я пратите в пандиза, заяви Валери Симеонов от трибуната на Народното събрание в декларация от името на " Обединени патриоти " в отговор на декларация на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Той добави, че всички " средноинтелигентни хора " считат, че Българска социалистическа партия са хванали един човек, който " неособено схваща какво прави ", още веднъж визирайки представителя на Българска социалистическа партия. 

Преди това в декларацията си Нинова упрекна ръководещите в корупционен модел на ръководство и дефинира обвиняванията на представителя на Българска социалистическа партия Елена Йончева и аферата " Ало Банов съм " като следващ образец за това. Вчера Йончева упрекна културния министър Боил Банов, че е спомогнал да бъде опростена наказателна клауза на стойност над 700 хиляди лева на компанията, виновна за реставрацията на Ларгото.

Симеонов обаче дефинира изказването на Нинова като изпълнено с клюки и патетични лозунги. Той опроверга водача на левицата, като съобщи, че не може да се приказва за скандал в тази ситуация. " По въпросното закъснение на строителното осъществяване е сезиран съдът, който се чака да се произнесе на втора инстанция. Какъв е абсурдът? Извадили един запис ", съобщи Симеонов, наричайки аферата " следващата операция ".

" Въпросната журналистка, която е противоречиво какъв брой е журналистка, по никакъв метод не може да бъде одобрявана като човек, който изнася достоверни обстоятелства ", обърна се към Йончева Симеонов. Той добави, че всички " средноинтелигентни хора " считат, че Българска социалистическа партия са хванали един човек, който " неособено схваща какво прави ", още веднъж визирайки представителя на Българска социалистическа партия. " Не злоупотребявайте с нея, най-после ще я пратите в пандиза ", съобщи той.

Симеонов добави, че съгласно него " прокуратурата пресоли манджата ", по същия метод, по който се самосезира за случая с продажба на български паспорти, а към този момент 3 месеца нищо не се случвало. Симеонов още съобщи, че е редно аферата да бъде завършена преди " да се докараме до такова положение, че да връщаме тези 53 млн. евро ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР