Не злоупотребявайте с нейното доверие Не трябва да има нищо скрито-покрито.

...
Не злоупотребявайте с нейното доверие
Не трябва да има нищо скрито-покрито.
Коментари Харесай

Сватбата на най-добрия ми приятел - II част

Не злоупотребявайте с нейното доверие
Не би трябвало да има нищо скрито-покрито. Потайните дейности пораждат съмнения. Може би вашия другар желае единствено да си спести обясненията и по тази причина, когато излизате на среща, не се обажда на брачната половинка си или още по-лошо – напряко я лъже, да вземем за пример, че са го задържали на работа. Дори и най-толерантната жена обаче би се почувствала излъгана, а следствията ще бъдат завършек на вашите връзки.

Не вземайте страна
Приятелят ви и брачната половинка му са скарани и вие виждате комфортна опция, да злословите за нея. Сигурно си мислите, че го подкрепяте или че му отваряте очите за нейните дефекти, само че това е неправилен ход. Дори не трябва да допускате той самия да го прави. Инак рискувате да попаднете в епицентъра на фамилен скандал. Рано или късно приятелят ви и брачната половинка му ще се помирят, само че за всичко отговорна ще излезете вие. В подобен случай вечно ще останете „ личност нон грата ”.

Канете към този момент двама
Забравете, че от тук нататък можете да каните по някакъв мотив приятеля си без неговата брачна половинка. Ако тя самата откаже– това е към този момент нещо друго. И дано поканата ви не бъде чисто официална – говорете с нея, въобще премете я във вашия кръг. Логично е да изпитва злост към компанията ви, в случай че цяла вечер й се постанова да седи сама в ъгъла, а вие да си спомняте славните минали дни. Иска ли ви се или не, с цел да запазете връзките си с вашия другар, ще би трябвало да се сближите и с неговата жена. В противоположен случай идващият път тя няма да пристигна с него, а това напълно не е е мотив за наслада. Очаквайте скоро и самият той да откаже поканата ви.

Никакви интимности
Дружески обятия, целувки по бузата и тем сходни към този момент са неуместни. Дори продължителният радушен диалог на балкона е прекомерна фамилиарност. Съпругата неизбежно ще си намерения, че щом сред вас физическата преграда не съществува, можете да отидете и доста по-далеч.

Не клюкарствайте
Мислите, че обичаната на вашия другар е истеричка или пък се гримира комично. Запазете тези наблюдения за себе си и не клюкарствайте за нея. Сплетните се популяризират със скоростта на светлината и афектираните ще са минимум двама. Приятелят ви – тъй като не почитате избора му и брачната половинка, тъй като лицемерничите.

В края на краищата приемете новата обстановка
Нищо към този момент няма да бъде същото – би трябвало да се примирите. Животът непрекъснато се трансформира и хората също. Дошло е време всеки да сътвори семейство, а приятелят ви просто е бил първият. Ще би трябвало да спазвате по-голяма отдалеченост, само че това напълно не значи, че на другарството ви е комплициран край. И в случай че обвинявате жена му в възприятие за благосъстоятелност, замислите се дали казусът не идва от там, че и вие изпитвате същото.
Продължава: Сватбата на най-хубавия ми другар - I част
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР