Не закъсняха реакциите на политическите сили след новината за предсрочния

...
Не закъсняха реакциите на политическите сили след новината за предсрочния
Коментари Харесай

Бурни реакции след новината за предсрочните избори

Не закъсняха реакциите на политическите сили след новината за предварителния избор на 11 юли. Според Българска социалистическа партия избори тогава биха довели до ниска изборна интензивност. " Демократична България " пък видяха " попътен вятър " в датата. От „ ИТН " чакат сериозна изборна интензивност, изключително след измененията в Изборния кодекс.

„ Чудесна дата. Това беше една от датите на събитията на „ Росенец ”. Дължим на гласоподавателите по-ясен отговор какво ръководство си представяме ”, сподели Христо Иванов, ръководител на ПГ на " Демократична България ".

„ Всичко зависи от гласоподавателите и от целите, които са си сложили – дали да отидат да гласоподават или да отидат на море, дали ще се върнат българите от чужбина ”, разяснява Станислав Балабанов от " ИТН ".

„ Зависи от гласоподавателите, несъмнено, от целите, които са си сложили - дали да отидат на море и да не гласоподават, или да не отидат на море и да гласоподават, дали ще се върнат българите от чужбина ”, разяснява Арман Бабикян, „ Изправи се! Мутри вън! ”.

„ Дата като всички останали други дати ”, разяснява Мустафа Карадайъ.

„ Може да има малко по-ниска изборна интензивност, тъй като знаете, че при започване на дейния летен сезон хората си вземат отпуски, пътуват отвън местата, в които живеят и гласоподават, тъй че това е единствената заплаха ”, счита Христо Проданов от Българска социалистическа партия.

„ За нас датата 11 юли е също толкоз удачна, колкото всяка друга дата. Мисля, че и за българските жители, които гласоподават, е ясно, че шоуто завърши, време е за носене на отговорност ”, сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР