Не забравяйте, че за да бъдете равнопоставени с другите политически

...
Не забравяйте, че за да бъдете равнопоставени с другите политически
Коментари Харесай

Ахмед Доган към ДПС: Ако изпреварвате другите с много, ставате събирателен образ на врага

" Не забравяйте, че с цел да бъдете равнопоставени с другите политически сили, би трябвало да сте една крачка, само че не и повече пред тях в сканирането, визирането и реформирането на света, в който живеем. Ако изпреварването на другите е отвратително за тях, тогава ще се превърнем в сборен облик за врага за всички. "

С такова предизвестие се обърна почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган към партийния актив по време на онлайн конференцията на придвижването през днешния ден, на което се чака да се преизбере за втори мандат ръководителят Мустафа Карадайъ.

Обръщението на почетния ръководител бе прочетено от евродепутата Илхан Кючюк.

Доган уточни, че този императив е годен за всички обединения, които се появяват на бял свят като опозиция против асимилирането на тяхната еднаквост. Намирането на оптималния баланс - съотношението какви сме и по какъв начин желаеме да се легитимираме съгласно политическото време в обществото, е изкуството за правене на политиката, споделя почетният президент на Движение за права и свободи.

По думите му коронавирусът е трансформирал метода на живот на хората и е посочил какъв брой доста сме уязвими във всички измерения на живота. Разбира се - и това ще мине, само че нищо от досегашния живот няма да има същата форма и осмисленост, стана ясно думите на Доган.

За една година от своето подло шествие по планетата COVID-19 преобрази политически действителности, смени политически субекти, сподели дефицитите на държавните институции и техните функционалности в обслужване на обществото, удари стопанската система и издигна здравната сигурност на жителите в главен приоритет на всички страни, акцентира Доган.

Това е шокирало политическия хайлайф, тъй като проблемите са били загърбени и отлагани във времето. Сътресенията от измененията ще бъдат съизмерими с измененията в климата, с огромни войни или с финансово-икономическа рецесия в планетарен мащаб. Точно в подобен сериозен миг от живота на човечеството изрази като " световно единение ", " обединени старания " и " заедност " са най-често изговаряни апели към всички, означи Доган.

Според него няма подозрения, че всеки схваща смисъла на тези послания единствено тогава, когато е надвиснала обща заплаха над главите на хората.

Той пожела на всички от Движение за права и свободи да преговорят уроците за единение и заедност и таман за това задачата на дилемите е да се предотвратят очертаващата се на хоризонта филантропична злополука, настоя Ахмед Доган.

Той бе безапелационен, че всички усили би трябвало да бъдат съсредоточени в битката против ковид и следствията от него. Доган пожела на всички да бъдат живи и здрави, мощни и да отстоят себе си във времето.

За Доган онлайн конференцията заслужава доста огромна оценка, поради обстоятелството, че е направена по време на пандемия. " Понякога по този начин съм се сърдил на ориста, че ме направи политик, само че като виждам по какъв начин се появявате, утвърждавате и развивате, значи това е да се извинява ориста, тъй като получавам едно голямо вътрешно задоволство като ви виждам по какъв начин сте модел за другите ", подчертава Доган.

Благодаря ви въобще, че ви има. Убеден съм, че ви следва доста забавно бъдеще, изключително в подтекста на вашата отговорност и на този хъс, който имате.

Ахмед Доган поздравява всички и по отношение на идните празници, които за жалост няма да бъдат празнувани по този начин, както ни се поставя. " Най-вече бъдете живи и здрави, благодаря ви, че има ", приключи речта си Ахмед Доган

Мощни възгласи " Движение за права и свободи " последваха речта на почетния ръководител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР