Не за първи път Мая Манолова гледа на политиката като

...
Не за първи път Мая Манолова гледа на политиката като
Коментари Харесай

Деница Сачева: Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт

Не за първи път Мая Манолова гледа на политиката като на хазарт. Това съобщи общественият министър във връзка някогашния омбудсман Мая Манолова, която през днешния ден провежда митинг под прозорците на властта.

На демонстрацията беше поискана проверка на изхарчените пари от държавното управление по време на изключителното състояние и оставка на кабинета.
Мая Манолова към ръководещите: Времето ви изтече, ние ще поемем промяната! Манолова насочи посланието си по време на митинг пред Министерския съвет
„ Гледам на тези митинги с горест, тъй като част от протестиращите са сезонни служащи с краткотрайна претовареност да стачкуват, което в огромна степен обезсмисля демокрацията “, съобщи Сачева, представена от БГНЕС.

По думите на обществения министър най-големият вирус сега не е COVID-19, а вирусът на демагогията и на популизма. Тя добави, че там няма да ни оказват помощ маските, ръкавиците и карантината, а ще ни оказват помощ книгите и знанието.

Деница Сачева посети дома за остарели хора „ Дълголетие “ в столичния квартал „ Дървеница “, където ревизира по какъв начин се извършват ограниченията и подари на жителите му книги в навечерието на 24 май.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР